Pokaż wyniki od 1 do 10 z 102

Wątek: Sony przedstawia A9 III: pierwszy na świecie pełnoklatkowy aparat z globalną migawką

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Sony przedstawia A9 III: pierwszy na świecie pełnoklatkowy aparat z globalną mig

Fajny bo nie taki klocek jak R3 czy Z9. Matryca ok, 120p super, wizjer super, dla wielu entuzjatów cena będzie do zaakceptowania.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar Hubert Multana
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Sony przedstawia A9 III: pierwszy na świecie pełnoklatkowy aparat z globalną mig

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Fajny bo nie taki klocek jak R3 czy Z9. Matryca ok, 120p super, wizjer super, dla wielu entuzjatów cena będzie do zaakceptowania.
    Do filmowania klocki ale do zdjęć bajka. Nie ma piękniejszej bryły niż to co ma R3 czy wcześniej 1Dx.
    Canon R6 mark II + Canon R50 + RF15-35mm f2.8L IS USM + RF 85mm 2.0 IS STM + RF 70-200 f4L IS USM +RF Sirui Anamorphic 50mm T2.9 + RF Sirui Anamorphic 150mm T2.9

https://www.youtube.com/@HubertMultana

Uprawnienia umieszczania postów