Cytat Zamieszczone przez Ketchup Zobacz posta

ps. w Huberta filmie padła kwestia ceny - obecnie przy kwocie prawie 11300 zł za 200-800 vs 13000 zł za 100-500 argument że to tańsza alternatywa jest bezsensu - jak spadnie do 8000 zł ( w co wątpię jak znam Canona ale kto to wie) wtedy jest rzeczywiście przy wszystkich wadach może to być dobry deal na posiadania go w torbie jako lekki zapas do jasnej stałki.
Podatek od nowości. Canon ma dwie polityki rabatowe, jedne szkła mocniej trzymają ceny inne trochę mniej. Według mnie to nie będzie aż tak mocno trzymać i z czasem cena spadnie. Czy do 8000? Myślę że za rok w czerwcu tak - o ile kurs euro nie zrobi psikusa.

No i dzięki za hejt kanału, napędza mnie to to działania i utwierdza w przekonaniu, że jestem na dobrej drodze

A na serio. Uwierz mi, wolałbym mieć szkło tydzień przed premierą niż pracować na materiałach marketingowych. To jednak wymaga ciężkiej pracy, regularności i terminowości - a takimi filmami potwierdzam, że jestem do tego gotowy oczywiście najłatwiej narzekać na polskich twórców, wspierać takich samych gadających po angielsku i jednoczenie narzekać że polscy twórcy nie dostają szkieł przed premierą.