Cytat Zamieszczone przez Leon007 Zobacz posta
  1. odrzucam złe technicznie, nie bawię się w jakieś wyciąganie i odszumianie - zbyt leniwy jestem; uważam, że spieprzyłem w momencie naciśnięcia jeśli muszę to robić,
  2. z powtarzających się wybieram jedno lub dwa najlepsze,
  3. odrzucam nieciekawe,
  4. i już.
Wbrew pozorom robię dość podobnie - chyba wszyscy robią - pytanie ile zostanie na końcu... 3...6.... czy 60
No i bez kręgów chyba się nie da (co innego na ścianę, dla modelki, jako BTS itd.). Na szczęście LR trochę wspiera: gwiazdki to etapy selekcji, kolorki to kręgi.

Cytat Zamieszczone przez cybulski Zobacz posta
Nie lubię też, gdy fotografuję dziewczynę a ona po sesji chce przejrzeć aparat i pstryka telefonem swoje ulubione z podlądu.
Przynajmniej jest zainteresowana ale tak, tak, masakra z takimi.

Kiedyś nawet myślałem o zrobieniu sobie takiego serwisiku - wrzucasz wszystkie foty z sesji (np. 1000 ) (może jedynie bez zsypu technicznego), robią się zabezpieczone miniatury w jakimś defoltowym presecie (albo sam sobie robisz, bo tak jest prościej), dajesz dostęp tylko takiej dziewczynie - i za free robi Tobie selekcję z ustalonym wcześniej limitem ilościowym. Potem obrabiasz już tylko to, co wybrała - i z bani.

Cytat Zamieszczone przez cybulski Zobacz posta
Albo już dzień po męczy o foty a wiadomo, że "sztuka" musi się odleżeć
o to to!

Cytat Zamieszczone przez cauchy Zobacz posta
Jest tu jeden user, który nie robi selekcji tylko wrzuca serie 20 takich samych ujęc
chmmm - ale że tu?
Na MM takich widuję, i mają miliony lajków...

Cytat Zamieszczone przez mazeno Zobacz posta
a fuj!
o to to!
fejs już nie

Cytat Zamieszczone przez Leon007 Zobacz posta
Smuga cienia
O to to!