@
mazeno zapewne sądzisz, że dopracowałeś sie najlepszej z metod, a pracochłonność to konieczność, by efekty były najlepsze. Ale to już nieprawda. Skorzystaj z usług saal-digital.pl
Apka fantastyczna, wsuwasz zdjęcia w wybrany schemat układu zdjęć (możesz zrobić własny i zapisac na przyszłość), przeliczy plik, napisze jaką jakość to da, możesz wygenerować pdf (w niskiej jakości) by pooglądać co ci wyszło. Mozna obniżyć koszty poprzez umieszczanie ich kodu QR itd itd. jak złożysz ze trzy albumy to nauczysz sie obsługi i kolejny album złożysz błyskawicznie. Aha - RGB, CMYK by mi nie przyszedł do głowy (a blisko 30 lat współpracuję z drukarniami CMYK nie jest mi obcy).
Dwukrotnie skorzystałem z promocji minus 500 zł. To nie żart. Złożyłem album za 537 zł i zapłaciłem 37 zł. I tak zrobiłem dwa razy (z innych kont i innych komputerów, bo użytkownik dostaje taką szanse tylko raz, taka promocja jest raz na kwartał).
Produkcja jest .. w niemczech, koszt przesyłki niski - 23 zł, wysoka jakość. Akrylowa okładka robi wrażenie (ale jest droższa od zwykłej).