Pokaż wyniki od 1 do 10 z 70

Wątek: Canon EOS R - adaptery EF

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Leon007
    Miasto
    wieś, nie miasto

Domyślnie Odp: Canon EOS R - adaptery EF

To jest filozofia ze schyłkowych lat komunizmu. Jest kolejka, to stanę; może kupię odkurzacz, a może 2 kilo sera.

Z canonem zaczynałem na bagnecie FD. Po stworzeniu EOSa, canon wyprodukował niewielką ilość wysokiej jakości przejściówek FD-EF - one muszą mieć optykę w sobie, więc jakość jest ważna. Spróbujcie teraz taką kupić. Może to i teoria spiskowa, ale delikatnie się kojarzy.
    Ostatnio edytowane przez Leon007 ; 01-11-2023 o 19:27
    Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
    Ja
    Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
    Konfucjusz

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Canon EOS R - adaptery EF

Cytat Zamieszczone przez maxwawa Zobacz posta
    Nie rozumiem sensu pozornego jak się okazuje oszczędzania i kupowanie podróbek.
    Testowałem oryginał Canona, działa idealnie i jest spasowany rewelacyjnie.
    A cóż tu jest do rozumienia ?
    VVV
    Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Sens jest taki, że jest problem z dostępnością oryginałów, a niektórzy nie mogą czekać nie wiadomo ile, bo muszą robić zdjęcia...
    Like it!

Cytat Zamieszczone przez Ketchup Zobacz posta
    Ogólnie to się zastanawiam co się w Canonie podziało, że takiej technologicznej prostej rzeczy zabrakło.
    To się podziało że Canon nie docenił ilu jest użytkowników jego optyki, którzy kupując korpus RF nie widzą sensu inwestowania w "natywną" optykę.

Cytat Zamieszczone przez Ketchup Zobacz posta
    Aż nie chce mi się wierzyć w teorie spiskowe co niektórych, że Canon specjalnie ogranicza dostępność żeby na RF przechodzić.
    I słusznie bo te teorie zakładają że w Canonie siedzą idioci, a to się kłóci z pozycją tej firmy na świecie.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 01-11-2023 o 21:44
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów