Pokaż wyniki od 1 do 10 z 172

Wątek: Canon R7 ptasi test

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Canon R7 ptasi test

Cytat Zamieszczone przez atsf Zobacz posta
    Tak, w mojej wersji tej opcji nie ma, i jestem zadowolony z bezpłatnego oprogramowania, a za skandal uważam, że producent aparatu nie dostarcza najlepszego na świecie programu do obróbki jego zdjęć, tylko pozwala to robić innym, ale nie pozwala im robić obiektywów do swoich aparatów
    aż z ciekawości zainstalowałem najnowszą wersję
    prztyczka włączającego kartę graficzną do obróbki u mnie nie ma dziwne bo u konkurencji jest i działa jak burza - więc może nie instaluj tej 10 (do dpp) jak nie musisz bo znowu wyjdzie wielkie nic

jednak musi nam wystarczyć to że canon produkuje najlepsze na świecie korpusy i najlepsze na świecie obiektywy na software będziemy musieli jeszcze poczekać

masz dwie opcje rzuć monetą, wybierz tańszą, lub bardziej popularną lub wybierz świadomie - w każdym przypadku będziesz zadowolony

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Leon007 Zobacz posta
    U mnie działa gorzej z zaznaczonym, dlatego na obrazku jest wyłączone. Może komputer mam za mocny.
    czyli nie wspomaga lub wspomaga inaczej

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Aż z ciekawości zainstalowałem DPP z tą opcją użycia karty graficznej i przy moim i7-8700 i GTX 1050 Ti nie miało żadnego znaczenia czy box jest zaznaczony, czy też odznaczony.
    czyli nie wspomaga

moim zdaniem ta opcja to fake
    Ostatnio edytowane przez mirror ; 09-11-2023 o 09:16
    EOS 3, 5D, R5

Uprawnienia umieszczania postów