Krytykować? Bo wypowiedziałem się w wątku na temat którego Hubercik nie ma pojęcia? BTW mam konto na portalu tutaj, tyłko już nie miałem jak odzyskać hasła sprzed 15 lat, bo poczty dawno nie mafotografuje profesjonalnie (choć teraz już mniej) od ok 2004 roku, a Optyczne wspomniane pamiętam jeszcze z czasów gdzie tylko Canon się liczył, a na forum Konica Minolta wstawiali linki do tych wypocin. Po kilku latach fotografowania sprzętem Canona wróciłem do Sony. Tutaj trafiłem na wątek przymierzając się do a6700, ale już nie będę się udzielał. Widzę, że stan umysłu canoniarzy kompletnie nie zmienił się na przestrzeni lat. Dalej jest to tylko zarozumiałość i zacietrzewienie kompletnie niczym nie poparte, na całe szczęście rynek już to zweryfikował. I tak proszę ładnie jak już chodzi i o obecne APSC to nie wypowiadajcie się w temacie o którym macie w większości naprawdę stronnicze nastawienie. Polecam dla osób mniej obytych testy i porównania na YouTube osób takich jak Christopher Frost, czy Arthur ..na portalach jak ten można napotkać jedynie walczących do ostatniej kropli potu fakatyków systemowych. Ten wątek po raz kolejny mi to uzmysłowił, choć było tu parę osób rzeczowo i z dystansem podchodzących do tematu.