Pokaż wyniki od 1 do 10 z 441

Wątek: "pożegnanie z Canonem" coś dużo tego ostatnio

Mieszany widok

Uzależniony Awatar Hubert Multana
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: "pożegnanie z Canonem" coś dużo tego ostatnio

Cytat Zamieszczone przez cauchy Zobacz posta
    no ale, jestem pewien, że teraz pan co się pożegnał z Canonem będzie super kontent a nawet trochę mu zazdroszczę nowych możliwości, może nawet to jest ważniejsze niż efekt końcowy na YT?
    Tylko widzisz. W filmach bez montazu o porzuceniu systemu z naszego forum zrobila sie dyskusja na 130 postow - to wiecej niz zebraly wszystkie moje filmy o Canonie, z montazem, dynamika itp
    Canon R6 mark II + Canon R50 + RF15-35mm f2.8L IS USM + RF 85mm 2.0 IS STM + RF 70-200 f4L IS USM +RF Sirui Anamorphic 50mm T2.9 + RF Sirui Anamorphic 150mm T2.9

https://www.youtube.com/@HubertMultana

Początki nałogu
    Miasto
    silesian

Cytat Zamieszczone przez Hubert Multana Zobacz posta
    Tylko widzisz. W filmach bez montazu o porzuceniu systemu z naszego forum zrobila sie dyskusja na 130 postow - to wiecej niz zebraly wszystkie moje filmy o Canonie, z montazem, dynamika itp

Widać chłop ma siłe przebicia... )) może z zazdrości tak go krytykujesz..?? pogadaj z Candarem,da pomysł na duży odbiór na pewno

Uzależniony Awatar Hubert Multana
    Miasto
    Kraków

Cytat Zamieszczone przez g69 Zobacz posta
    Widać chłop ma siłe przebicia... )) może z zazdrości tak go krytykujesz..?? pogadaj z Candarem,da pomysł na duży odbiór na pewno
    Ja krytykuje? A skad. Z YouTubowego punktu widzenia gosc zrobil mega dobra robote. Gdzie widziales zebym krytykowal w tym watku?

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez capo-di_tutti-capi Zobacz posta
    @Hubert Multana

Który twój film mam obejrzeć? Z którego jesteś najbardziej zadowolony?
    Ha, dobre pytanie. Ze wszystkich jestem zadowolony, inaczej bym ich nie wrzucil. Ale najlepiej mi chyba wyszedl "Canon R8 cinematic VLOG Łódź" i "Beauty of SWEDEN"
    Canon R6 mark II + Canon R50 + RF15-35mm f2.8L IS USM + RF 85mm 2.0 IS STM + RF 70-200 f4L IS USM +RF Sirui Anamorphic 50mm T2.9 + RF Sirui Anamorphic 150mm T2.9

https://www.youtube.com/@HubertMultana

Uprawnienia umieszczania postów