Pokaż wyniki od 1 do 10 z 441

Wątek: "pożegnanie z Canonem" coś dużo tego ostatnio

Mieszany widok

Uzależniony
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: "pożegnanie z Canonem" coś dużo tego ostatnio

#Mirror - tak jest zawsze. Też siedząc w pracy czytam o tym Canonie, jaki to on nie zły, człowiek rozmyśla o zmianach itd, czyta jaka ta Rka jest stara i słaba. Później bierze aparat, robi zdjęcia, ogląda na ekranie 28 calowym i zdjęcia są super. Bycie takim fanatykiem sprzętowym jest dobre - bo ma się sporą wiedzę, ale też i złe, bo widzi się wiele wad. Czasami lepiej nie wiedzieć i cieszyć oko po prostu zdjęciem.

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: "pożegnanie z Canonem" coś dużo tego ostatnio

Cytat Zamieszczone przez mystek Zobacz posta
    #Mirror - tak jest zawsze. Też siedząc w pracy czytam o tym Canonie, jaki to on nie zły, człowiek rozmyśla o zmianach itd, czyta jaka ta Rka jest stara i słaba. Później bierze aparat, robi zdjęcia, ogląda na ekranie 28 calowym i zdjęcia są super. Bycie takim fanatykiem sprzętowym jest dobre - bo ma się sporą wiedzę, ale też i złe, bo widzi się wiele wad. Czasami lepiej nie wiedzieć i cieszyć oko po prostu zdjęciem.
    ale ja nie jestem fanatykiem sprzętowym używam canona od dawna, wiem do czego jest zdolny, wiem czego potrzebuję, czytam specyfikację miedzy wierszami, mogę przetestować przed zakupem i nie kupuję cropów ani budżetowych szkieł więc nie jestem specjalnie czymś zaskoczony - a z facetem w wielu punktach się zgadzam większość ale nie wszystkie to celne uwagi, tylko on jest zawiedziony R5, a ja zadowolony ot taki paradoks - pewnie mniej filmuję i to jedna z przyczyn no i ogarniam ogniskowe (czy ich potrzebuję) przed zakupem .
    Ostatnio edytowane przez mirror ; 10-07-2023 o 16:26
    EOS 3, 5D, R5

Uprawnienia umieszczania postów