Pokaż wyniki od 391 do 400 z 441

Wątek: "pożegnanie z Canonem" coś dużo tego ostatnio

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Odp: "pożegnanie z Canonem" coś dużo tego ostatnio

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Po co mieliby to robić, zeby własność intelektualna jednej firmy byla wykorzystywana przez inne firmy?
    Ja myśle, że kolega jednak tu pisał o tej regulacji w ramach dobrego żartu, choć znając zapędy EU można się takich absurdów spodziewać.
    Myślę, że warto też zmusić producentów samochodów żeby stosowali standardowy interfejs silnika, żeby sobie można było włożyć dowolny 3rd party
    Z resztą takie pomysły, że wszystkim po równo to już nie raz podnosiły łeb, na szczęście historia pokazuje, że w pewnym momencie skutecznie da się go uciąć.

Esencją wolnego rynku jest to że można wybrać pomiędzy Canonem, który nie udostępnia specyfikacji bagnetu i preferuje używanie szkieł systemowych kontra Sony, które zdecydowało się na licencjonowanie swojego bagnetu. Co kto lubi.

Myślę, też, że większość kupujących sprzęt foto dziś to bardzo świadomi użytkownicy i doskonale wiedzą w co idą. Czasy kupowania "lustrzanki bo będę wtedy fotografem" mają się ku rychłemu końcowi (Smartfony!).

p,paw
    Ostatnio edytowane przez pawel.guraj ; 13-09-2023 o 10:56
    https://pawel.online | R5mk2 | RF 14-35 f/4 L | RF 24-105 f/4 L | RF 70-200 f/4 L| RF 100-500 f/4.5-7.1 L | RF 50 f/1.8 STM | RF 1.4x | Na blogu: Nowy Jork

Uprawnienia umieszczania postów