Pokaż wyniki od 1 do 10 z 441

Wątek: "pożegnanie z Canonem" coś dużo tego ostatnio

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: "pożegnanie z Canonem" coś dużo tego ostatnio

W trybie foto działa AF-C z wykrywaniem twarzy/oka włącznie. Mam jedynie wrażenie, że przy słabym świetle AF zaczyna się gubić i że natywny Tamron 28-75 działa lepiej. Podczas nagrywania filmu AF-C nie działa. Ważny jest też adapter. Mam Commlite i o ile 17-40 działa raczej poprawnie tak 50/1.8 nie ostrzył w ogóle a 70-200 jedynie do około 135mm a stabilizacja była użyteczna jedynie z ręcznym ustawieniem ogniskowej. Na Sigmie MC-11 50-tka ostrzy a 70-200 ostrzy w całym zakresie i stabilizacja w ustawieniu auto działa poprawnie.

Początki nałogu
    Miasto
    silesian

Domyślnie Odp: "pożegnanie z Canonem" coś dużo tego ostatnio

Cytat Zamieszczone przez Przemek_PC Zobacz posta
    W trybie foto działa AF-C z wykrywaniem twarzy/oka włącznie. Mam jedynie wrażenie, że przy słabym świetle AF zaczyna się gubić i że natywny Tamron 28-75 działa lepiej. Podczas nagrywania filmu AF-C nie działa. Ważny jest też adapter. Mam Commlite i o ile 17-40 działa raczej poprawnie tak 50/1.8 nie ostrzył w ogóle a 70-200 jedynie do około 135mm a stabilizacja była użyteczna jedynie z ręcznym ustawieniem ogniskowej. Na Sigmie MC-11 50-tka ostrzy a 70-200 ostrzy w całym zakresie i stabilizacja w ustawieniu auto działa poprawnie.
    Mam tego mc11 i całkiem sprawny fakt,ale z róznymi szkłami róznie,więc chciałem cos więcej dopytać o szczegóły. Ostatnio próbowałem Metobonsa i z naleśnikiem 40/2.8 odwalał fochy a nawet raz zawiesił aparat,że trzeba było go wyłączyc by działał.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 23-08-2023 o 15:38 Powód: wysłało się 2x i sklepiło w jeden post

Uprawnienia umieszczania postów