Pokaż wyniki od 221 do 230 z 441

Wątek: "pożegnanie z Canonem" coś dużo tego ostatnio

Widok wątkowy

Początki nałogu
    Miasto
    silesian

Domyślnie Odp: "pożegnanie z Canonem" coś dużo tego ostatnio

Cytat Zamieszczone przez pawel.guraj Zobacz posta
    Gdyby tylko to forum czytał ktoś z Canona, to można by to jeszcze zrozumieć.
    A tak to lanie gówna do własnego i sąsiadów ogródka. Lepiej się wyprowadzić

p,paw
    ..czyli dozwolone sa tylko wpisy pochwalne?

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez pawel.guraj Zobacz posta
    Hej na jakikolwiek system mi przeszkadza.
    Po prostu piszę że obrzydliwe jest to, że są tu ludzie którzy (jak Ty), którzy trwają przy tym Canonie, choć wyraźnie widać że marzą o posiadaniu innego systemu - bo w Canonie wszystko im przeszkadza. Nie rozumiem po co tu się wyzewnętrzniać - łatwiej po prostu zmienić.

Miałem Canona, sprzedałem wszystko, kupiłem Sony. Pożyłem 8 lat z Sony, wszystko sprzedałem i kupiłem Canona. Nie wszystko mi się w nim podoba, Sony nadal ma dużo lepsze matryca i dużo gorszą ergonomię. Nie widzę powodu żeby na maksa jechać ani na jednych ani na drugich.

Natomiast do szału sprowadza mnie malkontenctwo w postaci "Canon zły, Canon ma złą politykę, chce inne szkła a Canon mi nie pozwala". Po kija ciągle o tym pisać, skoro kompletnie nic tutaj on tej pisaniny nie zależy. No chyba że to taka zbiorowa terapia...

p,paw
    to może w druga strone,co było nie tak z Sony,że wróciłes do Canona? będzie ostrzeżenie jakby to komu do głowy przyszło.
    Ostatnio edytowane przez g69 ; 21-08-2023 o 13:30

Uprawnienia umieszczania postów