Cytat Zamieszczone przez atsf Zobacz posta
Ło jeżu! Ja mam w 7D II dwa sloty, jeden na CF, czyli super-duper-profesjonal, z którego nie korzystam, a drugi na SD, i z niego korzystam, karta Kingston Canvas React 128 GB, i nigdy nie mam, i nie miałem, problemów z tymi kartami. Po prostu mam wybór z jakiego typu karty chcę korzystać, i możliwość backupu jednocześnie. Korzystam z SD, a backup mam tam, gdzie słońce nie dochodzi.
może w przypadku dość wiekowych technologii w 7DII prędkości tych kart są podobne, w przypadku R5 stosowanie SD obcina funkcjonalność video więc wybór jest iluzoryczny - ja również nie korzystam z możliwości backupu w korpusie ale to nie oznacza że nie istnieją uzytkownicy którzy takiego backupu potrzebują - oczywiście można na wszystko patrzyć przez pryzmat zabytkowego sprzętu który sie posiada i własnych potrzeb ale to takie dość krótkowzroczne spojrzenie.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta

Kamerka w aucie nagrywa 3min i jakoś daje rady . A na poważnie, to chyba od R6II już nie ma limitu.
no patrz dało się świat się nie zawalił, a aparat nie pogryzł kamer naszej ulubionej firmy.