Pokaż wyniki od 1 do 10 z 441

Wątek: "pożegnanie z Canonem" coś dużo tego ostatnio

Widok wątkowy

Domyślnie Odp: "pożegnanie z Canonem" coś dużo tego ostatnio

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    Trzeba tylko dopisać dwa słowa do "Obecnie to każdy" czyli: Obecnie to każdy użytkownik smartfona Mówiąc szczerze to telefon dla mnie jest bardziej notesem w którym zapisuję wszystko co ważne i nigdy nie będzie dla mnie narzędziem do pracy
    Czyli po zmianach "Obecnie to każdy użytkownik smartfona szuka aparatu foto, czy też smartfona który za niego pomyśli jaką wybrać przysłonę, czas oraz zrobi HDRek w cukierkowych kolorach"
    Zdaje się, że teraz większość to użytkownicy smartfona. Obstawiam, że nawet te trzy wymienione przeze mnie osoby korzystają ze smartfona. Sam jesteś użytkownikiem smartfona, też takiego szukasz?
    Dla Ciebie jest notesem, a dla ubezpieczyciela lub rzeczoznawcy jest narzędziem pracy. Co w tym złego?

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    Postęp to nakręcają firmy konkurujące ze sobą na rynku na nowinki techn. w swoich aparatach. Klienci nie mają na to za dużego wpływu. Niektórzy producenci tłukliby dalej swoje lustrzanki jeszcze kilka dekad gdyby nie konkurencja
    Klienci nie mają żadnego wpływu? Szok. Cały czas żyłem w przekonaniu, że to klient głosujący swoim portfelem jest tym motorem napędowym. Oczywiście monopol czy nawet duopol sprzyja stagnacji, bo zwyczajnie nie ma wtedy motywacji, a klienci nie mają za dużego wyboru. Na rynku fotograficznym wystarczyło, żeby pojawił się mocny gracz pod marką Sony z czymś innym i nowym. Masz rację, odpływ klientów do Sony nie miał żadnego wpływu na Canona i Nikona.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 11-07-2023 o 12:08

Uprawnienia umieszczania postów