Ataki personalne są fatalne, szczególnie w internecie. Tu na forum królują raczej Panowie w wieku 40+ tak obstawiam, a zachowanie prezentują jak gimbusy 14 letnie. To jest kiepskie. Z Janem Pawlakiem zgadzać się nie musimy, ale nie należy nikogo od razu palić na stosie.
PS: kiedyś zadawałem tu na forum to pytanie, ale zadam je ponownie. Czy kojarzy ktoś lata temu był serwis www.widelec.org. Była to prosta strona. Na początku były tam wrzucane galerie/reportaże jakiś fotografów podpisanych imieniem i nazwiskiem np z wydarzeń sportowych, wojen, generalnie jakiś wydarzeń na świecie (trzęsienia ziemi, wybuchy wulkanów etc) ale też galerie jakieś kreatywne, były galerie "stałe", czyli np "Piękne kobiety cz.1", "Piękne kobiety cz.10" itd. Dodatkowo w innych zakładkach z czasem były wrzucane jakieś ciekawe filmy z YT i innych platform podobnych, filmy też różno tematyczne. Z czasem, przed śmiercią tej witryny jeszcze była rubryka "Gry" z jakimiś grami przeglądarkowymi.
Co się podziało z tym serwisem (to mniej istotne pytanie :P) oraz czy istnieje jakaś bardzo podobna strona do tej?
Edycja: oo, znalazłem że są na Facebooku, tj w zasadzie byli, bo ostatni post jest z 2017 roku, ale tam widać właśnie o jaką stronę mi chodzi : https://www.facebook.com/widelec.org...1GYg83TLk&_rdr