Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 47

Wątek: Fajne forum fotograficzne

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Fajne forum fotograficzne

Cytat Zamieszczone przez marfot Zobacz posta
    W relacjach personalnych irytujący dla mnie jest tylko atak ad personam na JP. Nie trawię tego. Dodam, że poglądów JP odnośnie walorów smartfonów nie jestem w stanie uznać za swoje.
    Całkowicie niejadalny na C-B jest nachalny, podręcznikowy marketing medialnego potentata. Nie tylko to forum jest tak zainfekowane więc trzeba jakoś to trawić. Permanentny hejt pod adresem Canona i użytkowników jego sprzętu traktuje jako błędną strategię, która da efekt odwrotny do zamierzonego .
    Miło wiedzieć że jednak jest tu trochę osób o podobnym sposobie myślenia . @marfot - na moderatora .

@Jacek_Z - wystarczy zachować platoński umiar
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Miło wiedzieć że jednak jest tu trochę osób o podobnym sposobie myślenia . @marfot - na moderatora .
    Młodzież na moderatorów!
    Pewną ułomnością naszego forum wydaje się piętno dość licznej grupy 50+. Młodzieży zdarza się na to jawnie narzekać - pewnie słusznie.

Na marginesie: swoistym kolorytem C-B stały się osobiste wycieczki słowne do moderatorów - tego nie pochwalam.
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Uzależniony Awatar Heldbaum
    Miasto
    Glasgow

Młodzież na moderatorów!
    Pewną ułomnością naszego forum wydaje się piętno dość licznej grupy 50+. Młodzieży zdarza się na to jawnie narzekać - pewnie słusznie.
    Doprawdy? To już nawet nie jest rasizm. To nawet nie jest dyskryminacja. Sam nie wiem, co to właściwie jest... Co to w ogóle ma do rzeczy?
    http://glebsky.pl/ Mój blog fotograficzny, oraz http://flickr.com/photos/197047644@N07/ dla tych, którzy z jakichś powodów chcieliby zobaczyć moje zdjęcia

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Młodzież na moderatorów!
    Zwyczajnie. Znani mi młodzi to siedzą teraz na insta, młodsi tiktok. Nawet Fb jest dla nich passe a co dopiero jakieś fora... ...
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Gdańsk

Młodzież na moderatorów!

Na marginesie: swoistym kolorytem C-B stały się osobiste wycieczki słowne do moderatorów - tego nie pochwalam.
    Dlaczego ułomnością? Prawie już się zaliczam do tej grupy ale na co dzień staram się być bliżej grupy 30+ mimo wieku. Problemem jest brak kultury i co dla mnie całkowicie niezrozumiałe personalne walki osób których łączy ta sama pasja. Wiek ma najmniejsze znaczenie. Jeżeli chodzi o kolegę Jana to ja go podziwiam za kulturę i cierpliwość chociaż w wielu kwestiach się z nim nie zgadzam. Też nie pochwalam wycieczek do moderatorów, nieraz usuwali moje posty ale zaciskałem zęby i pisałem głupoty dalej

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków

Fajne forum to forum dobrze i aktywnie moderowane.

Generalnie fora anglojęzyczne są nieco bardziej rozpoznawalne, mają więcej użytkowników, z obserwacji bardziej przestrzega się tam zarzuconego tematu. Wątki nieatrakcyjne dla większości umierają samorzutnie (również z obserwacji tam w mało merytoryczne dyskusje mnie ludzi się wdaje albo administracja to zamyka)

Pełne uzależnienie Awatar Leon007
    Miasto
    wieś, nie miasto

To się nazywa ageizm.

Starzy na trumnę zbierać, a nie obiektywy czy inne eRy w zwapniałej głowie.
    Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
    Ja
    Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
    Konfucjusz

Miasto
    Glasgow

Ciekawe podejście kogoś, kogo "drażni" nasz rzekomy brak szacunku do Jana P.
    http://glebsky.pl/ Mój blog fotograficzny, oraz http://flickr.com/photos/197047644@N07/ dla tych, którzy z jakichś powodów chcieliby zobaczyć moje zdjęcia

Pełne uzależnienie Awatar cybulski
    Miasto
    Warszawa

Panowie, chceta mieć fajne miejsce w necie dla siebie? Wrzucajta po prostu foty, zakładajcie swoje wątki zdjęciowe. Mniej rozważań o sprzęcie więcej o fotografii. Olać wątki które nam nie leżą, na co te dyskusje o wyższości świąt bożego Narodzenia nad świętami wielkiej nocy. Chcecie rozmawiać o fotografii to twórzcie do tego przestrzeń, każdy z Was, po swojemu! Każdy ma swoją ulubioną kategorie foto, twórzcie więc wątki autorskie. Czy można to prościej jeszcze? olać kto czym robi i czy jest to smartfon czy inny Canon, bo wiadomo że tymi dwoma systemami wykonuje się obecnie najwięcej fotografii, pokażcie za tak jest naprawdę.
    Ostatnio edytowane przez cybulski ; 06-07-2023 o 05:52
    linktr.ee/zbigniewurban5150 ||Canon R5 R |RF16/2.8 EF35/2IS RF50/1.8, Sigmy Art EF 35/1.4 50/1.4 , TTA50/0.95, 7A50/1.1, VM Noktony 40/1.4SC 75/1.5, EF85/1.2L II, EF16-35/4L IS, RF24-105/4L, EF200/2.8| Sony A73 SY 35-150/2-2.8 | Nikon D750 28-105/3.5-4.5D |Heliosy 58/2 50/1.8, Takumar Super 55/1.8 ||iPhone 14 PRO||

Miasto
    Glasgow

Comrade Cybulski. Co do "fajnego miejsca" zgadzam się z Wami w 100, a nawet w 110 procentach. Żeby tylko reszta towarzyszy zechciała skorzystać z tej, jakże trafnej, rady...

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów