Pokaż wyniki od 1 do 10 z 47

Wątek: Fajne forum fotograficzne

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Fajne forum fotograficzne

Sami sobie psujecie to forum. Najbardziej aktywne osoby mają tak ogromne EGO, że nie dopuszczają opcji, że mogą byc inne punkty widzenia, że kto inny może mieć racje itd. Ile razy prosiłem by osoby wk .. wątkiem JP odpuściły sobie czytanie (i pisanie tym bardziej) w tym wątku? I co? I nic. Dalej sie wściekają, bo ktoś w necie się myli, a on, Mesjasz musi wytłumaczyć światu jak wygląda prawda. I tak to wygląda przez blisko już 3000 postów. Candar z tomfoot (i inni) ramię w ramie. JP - wspólny wróg. Jak JP nie będzie to candar z tomfoot będą skakali na siebie (i dołączy np Eberloth). Różne konfiguracje 'przeciwników" w różnych wątkach. Czasami mam chęć zbanować (i to na stałe, bo nie rokują poprawy) większość (nie wszystkich) z dziesięciu najbardziej aktywnych użytkowników. Podawać nicki? Pytanie czy lepsze forum bez nich, przyjaźniejsze, ale martwe, czy rozgadane, ale kłótliwe. Karać nie chcę i nie lubię, ale apele nic nie dają. Są dwa wyjścia, oba złe. Widzę to od dawna, na razie jak widać wybieram opcje aktywniejszego forum a bany krótsze (nie permbany), na pojedyncze osoby.

Chętnie bym zapytał co zrobić, ale zapewne odpowiedzi będą od tych aktywnych, a ta spokojna większość będzie milczała. I dostanę propozycje trzeciej (czwartej, piątej) drogi, zapewne idealistycznej i nie rokującej. Może się mylę, zaskoczcie mnie
    Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Chętnie bym zapytał co zrobić, ale zapewne odpowiedzi będą od tych aktywnych, a ta spokojna większość będzie milczała. I dostanę propozycje trzeciej (czwartej, piątej) drogi, zapewne idealistycznej i nie rokującej. Może się mylę, zaskoczcie mnie
    W relacjach personalnych irytujący dla mnie jest tylko atak ad personam na JP. Nie trawię tego. Dodam, że poglądów JP odnośnie walorów smartfonów nie jestem w stanie uznać za swoje.
    Całkowicie niejadalny na C-B jest nachalny, podręcznikowy marketing medialnego potentata. Nie tylko to forum jest tak zainfekowane więc trzeba jakoś to trawić. Permanentny hejt pod adresem Canona i użytkowników jego sprzętu traktuje jako błędną strategię, która da efekt odwrotny do zamierzonego .
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Pełne uzależnienie Awatar Eberloth

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    (i dołączy np Eberloth)
    Ten typ chociaż jakieś zdjęcie czasem wstawi. Jeszcze dziś coś wrzucę na PZKL i nie będzie to drób Ja bym permanentnie nie banował, przemyśl. A taki miesięczny ban za pyskówkę z arcyszkodnikiem tego forum, to traktuję nawet w kategoriach nobilitacji . Kiedyś CB zrobił fajne kubki, z nickiem. Jeden stłukłem, drugi jeszcze mam. Jakby była kolejna seria z napisem "30 ban dla Eberloth za publiczne skopanie d..py arcyszkodnikowi xxx", to chętnie kupię
    Sprzęt - dekielek z przyległościami.
    Fumare humanum est!

Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
    Ten typ chociaż jakieś zdjęcie czasem wstawi.
    Potwierdzam i to fajne zdjęcia, masz oko, a alergię to właściwie na jednego usera. Nie podłączyłeś sie do atakujących JP. Można powiedzieć, że jesteś OK
    Ja widzę sporo szarości, a nie tylko czarne albo białe. Dlatego jest mi trudniej podejmować decyzje.
    Nikon, Leica, Hasselblad, Mamiya, FKD i jeszcze kilka innych ...

Uprawnienia umieszczania postów