Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: Ogarnijże aparat - darmowa seria edukacyjna pod patronatem Canona

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Leon007
    Miasto
    wieś, nie miasto

Domyślnie Odp: Ogarnijże aparat - darmowa seria edukacyjna pod patronatem Canona

Cytat Zamieszczone przez Hubert Multana Zobacz posta
    Wiesz co, i tak i nie. Ludzie gdy mowia jak roboty sa ciezkostrawni do sluchania. Kamil moglby czytac z promptera, ale uwierz mi, ze cos takiego usypia. Rozumiem Twoj zarzut, ale wydaje mi sie, ze duzo wazniejsze jest przedstawienie zagadnienia w sposob zrozumialy i interaktywny niz skupianie sie na koncowkach
    Źle się zrozumieliśmy. Wasze filmy są bardzo dobre: fajnie sfilmowane - dynamicznie ale bez przesady, bez dłużyzn i głupich wstępów o niczym, ze swobodną i przyjemną narracją. Więcej, uważam że to bardzo dobry pomysł, gdy nawet tu, na specjalistycznym forum, widzi się pytania o podstawowe sprawy.
    Chodzi mi o to, że jako cykl - bądź co bądź - edukacyjny, powinien posługiwać się fachowym językiem i to nawet w takiej trochę ortodoksyjnej odmianie. W końcu uczycie fotografowania.

--- Kolejny post ---

Mam pytanie z technologii: w jaki sposób rejestruje się to, co widać w wizjerze? Nie filmujesz przecież ekranu aparatu.
    Ostatnio edytowane przez Leon007 ; 06-07-2023 o 12:33
    Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
    Ja
    Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
    Konfucjusz

Uprawnienia umieszczania postów