Pokaż wyniki od 31 do 40 z 110

Wątek: pierwszy sprzęt w świecie foto

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: pierwszy sprzęt w świecie foto

Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
    Przepraszam, ale nie mogę się powstrzymać. @mirror - planujesz zmienić nick na mirroless?
    nie no nie żartuj, kiedyś miałem innego nicka więc wszystko możliwe, nadal używam lustrzanek ze stopki chociaż na ostatnim majowym wyjeździe wrzuciłem film w analoga i nie zrobiłem ani jednej klatki - brak czasu, ostatnio usiłuję (słowo usiłuję dobrze to określa) trochę filmować, czasem latam dronem - za dużo tego wszystkiego

lubię lustrzanki używam ich od bardzo wczesnej młodości (podstawówka) i właściwie całe moje fotograficzne życie to lustrzanka, z kompaktami było mi nie po drodze i nigdy ich nie używałem, R5 to moje pierwsze bezlustro (mam jeszcze w domu nikona 1 z obiektywami ale to aparat żony) - długo czekałem aż canon coś wypuści co byłoby znaczącym upgrejdem amatorskiej lustrzanki fullframe - jestem zadowolony, nawet bardzo - nie jestem ani ewangelizatorem ani lustrzankożercą - aparat jak aparat to tylko narzędzie może się nadawać do czegoś lub nie - jestem amatorem lubię robić zdjęcia sprzęt to tylko sprzęt ale wbrew opinii (zawodowców?) w fotografii jest istotny przynajmiej w jej znaczącej cześci.
    Ostatnio edytowane przez mirror ; 18-06-2023 o 10:00
    EOS 3, 5D, R5

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów