Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
Zależy u kogo wyceniasz Cały system Fuji zamieniłem w Cyfrowych na Sony. Natomiast canony sprzedawałem na sztuki bo magia logo tej f-my cały czas czyni cuda Wystarczy dopisek "kultowy" oraz "zroszony łzami jednorożca podczas składania w nocy na taśmie produkcyjnej" i był milion chętnych na canony Niestety z ww. Sigmą to raczej nie zadziała, ale możesz pisać że dopinałeś ją do korpusów canona co dodało jej szlachectwa i tytułów oraz zaszczytów
Nie mogę znaleźć wiadomości od Cyfrowych, ale jeśli dobrze pamiętam, ich oferta była lepsza chyba o 100 zł od tej z fotoformy, czyli też bez całowania W każdym razie lustrzankę z literą C sprzedałem sam w popularnym serwisie i wyszedłem na tym znacznie lepiej niż, gdybym się zgodził na rozliczenie w sklepach. Albo tak mi się tylko zdaje, bo jeszcze podatku nie zapłaciłem. I tak samo zrobię z Sigmą. Myślisz, że magia nie zadziała? Toż to kultowe szkło, dla ART-ystów! Kolory jak z bajki i niepowtarzalna plastyka. O ostrości nie wspominając, bo w sztuce emocje są istotne, nie technikalia :]