Hej, jestem obecnie w Kanadzie i mam zamiar kupi EOS 350D przez net ze Stanów bo jest taniej. Jakie znacie tanie stroni ze sprzętem??? Co wiecie o promocji canona Mail-in Rebeta?????? Bez problemu można odzyskać rabat jeżeli ma się adres w USA??
Hej, jestem obecnie w Kanadzie i mam zamiar kupi EOS 350D przez net ze Stanów bo jest taniej. Jakie znacie tanie stroni ze sprzętem??? Co wiecie o promocji canona Mail-in Rebeta?????? Bez problemu można odzyskać rabat jeżeli ma się adres w USA??
www.pricegrabber.com -> porownywarka cen
co do mail-in-rabate canona to sie nie orientuje, ale zazwyczaj takie akcje trwaja nawet kilka tygodni, wiec zalezy od tego ile tam planujesz zostac![]()
Resellerratings.com... i bez zagladdania w ciemno jestem w stanie obstawic ze w buydig.com/beachcamera.com bedzie najtaniej![]()
...
kupilem na buydig.com 2 body, 3 obiektywy
pewny sklep, bardzo dobre ceny, szybka dostawa
ostanio zamawiajac obiektyw w srode kolo poludnia, mialem nastepnego dnia tez przed poludniem, bylem szczerze zdziwony poniewaz nie byla to expresowa przesylka :-D
Witam nowojorczyka
Tez te sklepy sprawdzilem osobiscie wiele razy... Beachcamera 2x 300D i ze 7 kompaktow, teraz kilka szkiel, ktore znowu sa na nastepny dzien przy darmowej wysylce... Buydig ze dwa czy trzy kompakty, 20D, tez dochodza na nastepny dzien i wiele rzeczy wysylaja free... Oba rewelacyjne i bez taxu![]()
...
Dzięki za namiary, szkoda tylko, że nie ma gwarancji poza USA? Może skorzystam z nich kiedy będę jesienią w USA.
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.
Czesc sasiad
Jak widze tez zaopatrujesz znajomych w Polsce![]()
Smieszne jest to ze majac pod bokiem najlepsze sklepy fotograficzne na swiecie (B&H, Adorama, Focus Camera) kupujemy w sklepach internetowych ..........no tak ale TAX 8.625 % robi swoje .................
Hehe, ja tak miałem jak kupowałem w Fotomedia (wawa) (-: Zadzwoniłem we wtorek około godziny 14, w środę o 13 miałem szkiełko w Łodzi.Zamieszczone przez mrSaint
Nie tylko tax. Jesli mozna na kompakcie oszczedzic na przyzwoita karte, ladowarke z aku i pokrowiec a na dslr'owym kicie ze 250 dolarow to wybacz, ale b&h moze sie schowacZamieszczone przez mrSaint
Zreszta tez juz sporo zarobili na mnie na rzeczach ktore potrzebowalem "na juz" czy takich, ktorych sklepy internetowe nie posiadaja.
A wogole to jedynie jedno 300D pojechalo do Polski z listy rzeczy kupionych![]()
...
Zamieszczone przez KuchateK
Masz racje, zalezy co kupujesz, zwroc uwage, ze ten drozszy sprzet rozni sie tylko taxem
Rozgladam sie teraz za
5D - b&h 2899,95 + TAX buydig.com 2899,00
135 2l focus camera 899, 00 + tax newegg.com 926.00 z przesylka, buydig nie oferuje![]()
Zydzi, bo to oni prowadza te sklepy, ustalaj ceny rynkowe a np buydig.com to tez ONI poniewaz customer service jest zamkniety w sobote :-D
Niestety dalej jestesmy skazani na b&h. Masa akcesorii, oswietlenie studyjne itd mozna dostac tylko u nich!
Jakbys kiedys cos potrzebowal kupic w sobote w NYC, a wiadomo wszystkie zydowskie sa pozamykane to polecam www.calumetphoto.com, maja filie na Manhattanie, otwarta w sobote. Maja ciut drozej ale jak przycisnie to nie ma wyjscia![]()
pozdrawiam