Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Zakup Rebel XT 350D w USA.

shiru22
    Guest

Domyślnie Zakup Rebel XT 350D w USA.

Hej, jestem obecnie w Kanadzie i mam zamiar kupi EOS 350D przez net ze Stanów bo jest taniej. Jakie znacie tanie stroni ze sprzętem??? Co wiecie o promocji canona Mail-in Rebeta?????? Bez problemu można odzyskać rabat jeżeli ma się adres w USA??

Dopiero zaczyna

Domyślnie

www.pricegrabber.com -> porownywarka cen
    co do mail-in-rabate canona to sie nie orientuje, ale zazwyczaj takie akcje trwaja nawet kilka tygodni, wiec zalezy od tego ile tam planujesz zostac

Pełne uzależnienie Awatar KuchateK
    Miasto
    USA

Domyślnie

Resellerratings.com... i bez zagladdania w ciemno jestem w stanie obstawic ze w buydig.com/beachcamera.com bedzie najtaniej
    ...

Dopiero zaczyna Awatar mrSaint
    Miasto
    Lublin

Domyślnie

kupilem na buydig.com 2 body, 3 obiektywy

pewny sklep, bardzo dobre ceny, szybka dostawa

ostanio zamawiajac obiektyw w srode kolo poludnia, mialem nastepnego dnia tez przed poludniem, bylem szczerze zdziwony poniewaz nie byla to expresowa przesylka :-D

Miasto
    USA

Domyślnie

Witam nowojorczyka

Tez te sklepy sprawdzilem osobiscie wiele razy... Beachcamera 2x 300D i ze 7 kompaktow, teraz kilka szkiel, ktore znowu sa na nastepny dzien przy darmowej wysylce... Buydig ze dwa czy trzy kompakty, 20D, tez dochodza na nastepny dzien i wiele rzeczy wysylaja free... Oba rewelacyjne i bez taxu
    ...

Pełne uzależnienie Awatar Mac
    Miasto
    Gdańsk/Warszawa

Domyślnie

Dzięki za namiary, szkoda tylko, że nie ma gwarancji poza USA? Może skorzystam z nich kiedy będę jesienią w USA.
    EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8L | EF 24-105/4L IS | EF 70-200/2.8L| EF 100-400/4.5-5.6L IS | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4L | EF 135/2L| EF 100/2.8L IS Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
    Onanizm sprzętowy NIE, dobra jakość TAK.

Miasto
    Lublin

Domyślnie

Czesc sasiad

Jak widze tez zaopatrujesz znajomych w Polsce

Smieszne jest to ze majac pod bokiem najlepsze sklepy fotograficzne na swiecie (B&H, Adorama, Focus Camera) kupujemy w sklepach internetowych ..........no tak ale TAX 8.625 % robi swoje .................

Pełne uzależnienie Awatar minek
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrSaint
    ostanio zamawiajac obiektyw w srode kolo poludnia, mialem nastepnego dnia tez przed poludniem, bylem szczerze zdziwony poniewaz nie byla to expresowa przesylka :-D
    Hehe, ja tak miałem jak kupowałem w Fotomedia (wawa) (-: Zadzwoniłem we wtorek około godziny 14, w środę o 13 miałem szkiełko w Łodzi.

Miasto
    USA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrSaint
    Czesc sasiad

Jak widze tez zaopatrujesz znajomych w Polsce

Smieszne jest to ze majac pod bokiem najlepsze sklepy fotograficzne na swiecie (B&H, Adorama, Focus Camera) kupujemy w sklepach internetowych ..........no tak ale TAX 8.625 % robi swoje .................
    Nie tylko tax. Jesli mozna na kompakcie oszczedzic na przyzwoita karte, ladowarke z aku i pokrowiec a na dslr'owym kicie ze 250 dolarow to wybacz, ale b&h moze sie schowac Zreszta tez juz sporo zarobili na mnie na rzeczach ktore potrzebowalem "na juz" czy takich, ktorych sklepy internetowe nie posiadaja.

A wogole to jedynie jedno 300D pojechalo do Polski z listy rzeczy kupionych
    ...

Miasto
    Lublin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KuchateK
    Nie tylko tax. Jesli mozna na kompakcie oszczedzic na przyzwoita karte, ladowarke z aku i pokrowiec a na dslr'owym kicie ze 250 dolarow to wybacz, ale b&h moze sie schowac Zreszta tez juz sporo zarobili na mnie na rzeczach ktore potrzebowalem "na juz" czy takich, ktorych sklepy internetowe nie posiadaja.

Masz racje, zalezy co kupujesz, zwroc uwage, ze ten drozszy sprzet rozni sie tylko taxem

Rozgladam sie teraz za
    5D - b&h 2899,95 + TAX buydig.com 2899,00

135 2l focus camera 899, 00 + tax newegg.com 926.00 z przesylka, buydig nie oferuje

Zydzi, bo to oni prowadza te sklepy, ustalaj ceny rynkowe a np buydig.com to tez ONI poniewaz customer service jest zamkniety w sobote :-D

Niestety dalej jestesmy skazani na b&h. Masa akcesorii, oswietlenie studyjne itd mozna dostac tylko u nich!

Jakbys kiedys cos potrzebowal kupic w sobote w NYC, a wiadomo wszystkie zydowskie sa pozamykane to polecam www.calumetphoto.com, maja filie na Manhattanie, otwarta w sobote. Maja ciut drozej ale jak przycisnie to nie ma wyjscia

pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów