Raczej bardziej o to, że Eberhardt jest dumny i blady z tego, że dla "sportu" (czyli dla podniesienia swojego Ego) zrobił za darmo foty udowadniając, że poprzedni gość wykonujący ""profesjonalną sesję komunijną" spierd...ił zleceniodawcom zdjęcia. Rzekomo nie popsuł branży, tylko ją naprawił i bardzo chętnie zaproszę go do siebie aby dokładniej niż ja wycekolował i pomalował mi ściany, położył parkiet oraz zmył podłogi bo ja to partacz jestem i z profesjonalnym malowaniem oraz sprzątaniem nie mam za wiele wspólnego. Rzutem na taśmę może też od razu zmyć schody na klatce schodowej w moim bloku bo często zauważam niedoróbki po profesjonalistach, którzy podejmowali się wcześniej tego tematu. W imieniu wszystkich mieszkańców bloku na honorowym miejscu umieszczę jego dane a i w sąsiednich blokach nie zapomnę nadmienić, że ony profesjonalista nie bierze grosza i działa ku chwale ojczyzny aby żyło się dostatniej jej obywatelom.
ps.
I po co było psuć zadowolenie tych osób pokazując im, że Ty potrafisz zrobić to lepiej i za darmo? Za każdym tak chodzisz i udowadniasz mu, że wcześniejsze płatne usługi profesjonalisty nie umywają się do Twoich darmowych usług czynionych z czystej wrażliwości i dobroci serca?