Pokaż wyniki od 1 do 10 z 97

Wątek: Szukam fotografa który wykona mi zdjęcia za darmo

Mieszany widok

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Szukam fotografa który wykona mi zdjęcia za darmo

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    O tym własnie pisze. Szanujmy się oraz pracę innych osób działających w branży foto i nie piszmy kocopołów.
    To nie pisz . Szansa że ludzie zmienią podejście przez machanie szabelką na forum jest najdelikatniej mówiąc naiwnością.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Szukam fotografa który wykona mi zdjęcia za darmo

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    To jest dział Forum Ogólne Hydepark Cafe...

Jeśli dobrze rozumiem administracja zabrania nie tylko pisania o innych systemach niż canon na C-B, ale również o tym, że rynek usług foto zszedł na psy?
    Nie pisz głupot o zabranianiu czegokolwiek, bo nikt tego nie robi - mityczna "administracja" w szczególności.
    Bij pianę do woli ale nie dziw się, że ktoś może wytknąć że to starta czasu ....
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów