Generalizuję?
Ależ ja bym bardzo chciał żeby tak było. Załóżmy scenariusz: po lewej stronie ulicy początkujący fryzjer otwierający zakład fryzjerski strzygł wszystkich za darmo, następny nowo otwarty punkt obsługi samochodów wykonujący naprawy i obsługi gwarancyjne za darmo i 5 metrów dalej sadownik, który założył nowy sad z jabłkami i rozdaje je wszystkim za darmo. Analogicznie po prawej stronie ulicy również fryzjer , punkt obsługi samochodów i sadownik ALE! oni już za swoje usługi karzą płacić ze względu na: cenę paliwa, przewoźnika, czas za 1 rbg warsztat samochodowy), opłaty za punkt w miejscu miasta, opłaty za energię, opłaty za woreczki foliowe i kasjera oraz pracowników i podwykonawców oraz wyposażenie i doświadczenie zdobyte podczas wcześniejszej specjalizacji w danej dziedzinie.
Zgadnij, która strona ulicy będzie się cieszyć większym powdzniem?
--- Kolejny post ---
Pewnie tak. U mnie koleżanka z pracy siedząca naprzeciwko widząca moje foty pejzażowe zaproponowała mi wykonanie aktów bo mnie znała i nie chciała się przed kimś obcym rozbierać. Bakcyl chwycił i tyle. Żadnej górnolotnej filozofii o przesłaniu i palcu bożym![]()