Pokaż wyniki od 1 do 10 z 97

Wątek: Szukam fotografa który wykona mi zdjęcia za darmo

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Eberloth

Domyślnie Odp: Szukam fotografa który wykona mi zdjęcia za darmo

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    Eberloth dał się typowo wykorzystać w stylu: Ja tego nie zrobię? Potrzymaj mi piwo! Dzięki takim właśnie postawom lwia część narodu przekonana jest, że fotograf to taka DARMOWA ściereczka (załączona do aparatu gratis), co za darmo zrobi foty i przy okazji jeszcze położy kafelki w łazience i odmaluje ściany w jadalni. No sorrrryyyyy ceńmy swój czas i swoją robotę BO NIKT ZA NAS TEGO NIE ZROBI a zyskamy tyle, że pójdzie w świat fama o "fotografie", który pracuje za darmo.

Nikt mnie nie wykorzystał. Czytaj ze zrozumieniem. Jakby mnie poprosili o robienie zdjęć na imprezie, bo za darmo, to bym ich wysłał na drzewo. Jeden korpus, w dodatku z jednym slotem na kartę, Zawalę kluczowe momenty i co? Niech sobie to bierze na łeb zawodowiec. Ja to zrobiłem ROK po evencie. Dla sportu. A przy okazji naprawiłem, co sp...lił "profi".

Jak kogoś kręci informatyka, to sąsadowi OS na kompie przeinstaluje. Bo lubi. Jak ktoś ma ciągoty do majsterkowania, to kumplowi zawias w szafce naprawi. Obaj ziutkowie z przykładu zapewne zniszczą rynek informatyków i remonciarzy. Walcz z tym zawzięcie. Powodzenia!

--- Kolejny post ---

Załóżmy wątek, gdzie będziemy wieszać psy na producentach kaloryferów. Bo wykasowali zdunów z rynku
    Sprzęt - dekielek z przyległościami.
    Fumare humanum est!

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Odp: Szukam fotografa który wykona mi zdjęcia za darmo

Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta
    Nikt mnie nie wykorzystał. Czytaj ze zrozumieniem. Jakby mnie poprosili o robienie zdjęć na imprezie, bo za darmo, to bym ich wysłał na drzewo. Jeden korpus, w dodatku z jednym slotem na kartę, Zawalę kluczowe momenty i co? Niech sobie to bierze na łeb zawodowiec. Ja to zrobiłem ROK po evencie. Dla sportu. A przy okazji naprawiłem, co sp...lił "profi".

Jak kogoś kręci informatyka, to sąsadowi OS na kompie przeinstaluje. Bo lubi. Jak ktoś ma ciągoty do majsterkowania, to kumplowi zawias w szafce naprawi. Obaj ziutkowie z przykładu zapewne zniszczą rynek informatyków i remonciarzy. Walcz z tym zawzięcie. Powodzenia!

--- Kolejny post ---

Załóżmy wątek, gdzie będziemy wieszać psy na producentach kaloryferów. Bo wykasowali zdunów z rynku
    Mam ciągoty do majsterkowania oraz kręci mnie motoryzacja i audio co z automatu oznacza, że sąsiadom i znajomym mam naprawiać ich samochody oraz sprzęt audio kupując również za darmo części i poświęcając za darmo swój czas Mam kolegę, który też naprawia audio i ja jemu płacę normalnie za usługę i dlatego jesteśmy dobrymi kolegami! On ceni mój czas a ja jego.

Dopowiem jedynie, że owszem robiłem za darmo zdjęcia na eventach osób chorych na raka oraz innych sytuacjach życiowych i to są inne wybory których dokonujemy nie próbując nikomu nic udowadniać i nie robiąc tego "dla sportu" - jak to ślicznie ująłeś
    Ostatnio edytowane przez candar ; 15-05-2023 o 18:28
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Uprawnienia umieszczania postów