Pokaż wyniki od 1 do 10 z 97

Wątek: Szukam fotografa który wykona mi zdjęcia za darmo

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Eberloth

Domyślnie Odp: Szukam fotografa który wykona mi zdjęcia za darmo

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    sfrustrowani pasjonaci
    Niniejszym uruchamiam publiczną zbiórkę podpisów pod projektem ustawy, że "sfrustrowanym pasjonatom" NIE WOLNO sprzedawać profesjonalnego sprzętu fotograficznego! Wolno sprzedawać tylko sfrustrowanym dziadersom z 20, 30-lenim stażem w branży foto

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Bangi Zobacz posta
    Miałem kilka takich przykładów na weselach u dalszych znajomych, którzy jak mi pokazywali zdjęcia, a potem powiedzieli ile za to zapłacili, to już komentarz zostawiałem u siebie, by nie psuć im humoru.
    A ja im humor popsułem. Pokazali mi "profesjonalną sesję" komunijną i tylko spytałem, czy na pewno za to zapłacili? Chyba rok po komunijnej imprezie planowaliśmy wspólne wakacje na Kaszubach. Powiedziałem im, że jak dziewczynka jeszcze się w tę kieckę mieści, to niech zabiorą ją na wypad - tak dla jaj i po paru piwach porobimy jakieś zdjęcia w polu, może im się spodoba. To było z 5 lat temu, dziś pewnie bym tak nie walił lampą i inaczej to obrobił, niestety nie mam już RAW. Ale jak sądzicie - czyje zdjęcia wylądowały w rodzinnym albumie?

Generalnie nie wstawiam fot ludzi na CB ani nigdzie indziej. Wolę być kojarzony z fotami piesków, ptaszków itp. Zrobię wyjątek.

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	IMG_5096.jpg
Wyświetleń:	11
Rozmiar:	217,5 KB
ID:	12713

Nazwa:	IMG_5129.jpg
Wyświetleń:	8
Rozmiar:	292,3 KB
ID:	12714

Nazwa:	IMG_5138.jpg
Wyświetleń:	9
Rozmiar:	163,9 KB
ID:	12715

Nazwa:	IMG_5144.jpg
Wyświetleń:	7
Rozmiar:	255,3 KB
ID:	12716

Nazwa:	IMG_5162.jpg
Wyświetleń:	7
Rozmiar:	189,4 KB
ID:	12717

Taka ta branża foto arcymistrzów jest. Aha - najważniejsze. Oczywiście jako klasyczny foto-ziutek nie wziąłem za to ani grosza. Ale myślę, że nie popsułem branży, tylko ją naprawiłem. Przynajmniej znajomi już wiedzą, że nie każdy gość z aparatem na szyi potrafi sp...lić zdjęcia takiego ładnego dziecka
    Ostatnio edytowane przez Eberloth ; 15-05-2023 o 15:18
    Sprzęt - dekielek z przyległościami.
    Fumare humanum est!

Uprawnienia umieszczania postów