Pokaż wyniki od 1 do 10 z 97

Wątek: Szukam fotografa który wykona mi zdjęcia za darmo

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar Eberloth

Domyślnie Odp: Szukam fotografa który wykona mi zdjęcia za darmo

@candar - Ojej. Jakie to smutne. Wspieramy cię.

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    Zdzisiowi zaproponować możliwość zdobycia doświadczenia w kopaniu rowów i pozwolić na zamieszczenie tej pozycji na swoim CV. Przecież kopanie rowów jest takie łatwe- podobnie jak robienie zdjęć
    Nie deprecjonuj pracy osób wykonujących ciężką pracę fizyczną. Osobiście mam do nich większy szacunek niż do pracy naciskaczy spustu migawki.

Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    zawsze znajduje się MNÓSTWO CHĘTNYCH foto-ziutków!!!!!!!!!
    Jak taki Ziutek (znów kogoś dyskryminujesz?) jest zadowolony, i zleceniodawca zadowolony, to co ci do tego? Rób swoje i wybij się ponad przeciętność ziutków albo zmień branżę i nie płacz nikomu w rękaw, bo jak ma wzruszać, skoro nie wzrusza... Każda branża ma swoje problemy, ale to nie to forum. Sprawdź bieżące oferty w urzędzie pracy i tyle...
    Sprzęt - dekielek z przyległościami.
    Fumare humanum est!

Awatar NicoD700
    Miasto
    Kraków

Domyślnie Odp: Szukam fotografa który wykona mi zdjęcia za darmo

Cytat Zamieszczone przez Eberloth Zobacz posta

Jak taki Ziutek (znów kogoś dyskryminujesz?) jest zadowolony, i zleceniodawca zadowolony, to co ci do tego? Rób swoje i wybij się ponad przeciętność ziutków albo zmień branżę i nie płacz nikomu w rękaw, bo jak ma wzruszać, skoro nie wzrusza... Każda branża ma swoje problemy, ale to nie to forum. Sprawdź bieżące oferty w urzędzie pracy i tyle...
    Nic więcej, rynek sam się reguluje, dziękuje kurtyna. A jak nie to „Zmień pracę, weź kredyt”.

Uprawnienia umieszczania postów