To gdzie one sa teraz? Masz foto?
Atsf, cybulski, łykacie nowego usera jak młode pelikany, podobnie jak Jana i jego wywody. Wy serio jesteście od wczoraj w necie? Nie wiecie jak się traktuje takie posty? To wam powiem - się ignoruje.
To gdzie one sa teraz? Masz foto?
Atsf, cybulski, łykacie nowego usera jak młode pelikany, podobnie jak Jana i jego wywody. Wy serio jesteście od wczoraj w necie? Nie wiecie jak się traktuje takie posty? To wam powiem - się ignoruje.
Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
JaCzłowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Konfucjusz
No nie zrobiłem mu zdjęcia - poważny błąd. Leży w szafie na półce, ale nie chce mi się iść po niego - taki leń ze mnie.
Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
JaCzłowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Konfucjusz
I co z tego, nie zastanawiałeś się, że może tak jest lepiej? Zresztą wyobraź sobie taką sytuacje, że wszyscy są mądrzy, jak myślisz jak będzie wyglądał świat, jak nie na siedzeniu i obijaniu gruchy zastanawiając się nad tym "dlaczego nie potrafię zatrzymać myśli, które mną kierują?"
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 13-05-2023 o 18:08
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
https://www.facebook.com/Michal.Kut....2935323472554/
w sumie to straszne
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
To zależy jaką kto ma psychikę
Są ludzie którzy mają psychikę twórcy (np. wsród malarzy, fotografów, architekt, albo kompozytor, ....) których dzieła powstają w ich głowie/psychice/emocjach, jest ich wizją.
W przykładzie w linku AI jest tylko narzędziem tak jak (czasami), aparat, fortepian czy orkiestra.
Jest mnóstwo zdjęć które nie są zapisem rzeczywistości/świata.
Najprostszy przykład to gra GO na zdjęciach, to wizja autora zdjęcia róznego wykorzystania wady obiektywu by osiągąć oczekiwany/zaplanowany efekt.
jp
Ostatnio edytowane przez jan pawlak ; 14-05-2023 o 07:55
puste opakowania po EF 24-70/2,8 I, 580EX, GP-E2 oraz 2 statywy i pilot RMT-DSLR2
Sony A7R Mark III,[B] FE 1.8/20G, FE 1.4/35GM, 85mm 1:1.4 DG DN, FE 1.8/135GM,
http://www.dpreview.com/galleries/51.../photos#page=1
public.fotki.com/janusz-pawlak/