W skrócie. Zapytałeś skąd w kilka dni wzięła sie ogromna ilość odwiedzin tego wątku. To tyle, Twoje PW to było jedno zdanie.
Nie pytałeś o ilość, zajętość przestrzeni, limity itp. To już moja własna inicjatywa. Dlaczego? Jak pisałem nie śledziłem tego wątku, kiedyś wyłączyłem subskrybcje, ze względu na to, że co chwile mi by sie wyświetlał jako subskrybowany. Jak zobaczyłem numeracje zdjęć do 2,5 tys. i te wrzutki jakie się pojawiły od mojej ostatniej tu wizyty, wrzutki niemal klonów to to skomentowałem, uszczypliwie, przyznaje. Nie mój serwer, zajętość mnie nie interesuje i nie martwi. Po prostu szokuje mnie jak można ładować tutaj 50% zrobionych zdjęć, często zdjęć seryjnych. 2,5 tysiąca? Naprawde każda wrzutka musi udowadniać celność AF czy też pokazujesz te zdjęcia ze względu na wartość artystyczną? By udowadniać celność można dać dwie serie, z charakterystyczną pomyłką. Uwierzymy, wystarczy, że powiesz że tak jest zawsze. Gorzej, jeżeli uważasz, że połowa zdjęć jakie robisz jest na tyle wartościowych by je pokazywać. O tym ze inni mają wielokrotnie mniej nie powiedziałem bez celu. Po prostu by ci uświadomić, że masz problem z selekcją. Byś wyciągnął wnioski.