Do tego fragmentu mogę powiedzieć, że są działy sprzętowe ale i działy gdzie coś możemy pokazywać i nie ma to na celu tylko oceny technicznej. Osobiście nieczęsto zaglądam w działy dotyczące sprzętu.
Interesuje mnie bardziej właśnie kontemplowanie. Samochody dla mnie mają nie tylko dobrze wyglądać w garażu, czy też sprzęt foto w specyfikacji, samochody dają frajdę gdy nimi się jeździ a sprzęt foto gdy nim się fotografuje.
Gdybym był pixel peeperem to siedziałbym zapewne może w Sony czy też w ogóle może średnim formacie. Jednak na ten moment nie mam takiej potrzeby.
Trochę dziwi mnie też podejście Kolegi, że zwraca aż taką uwagę na tzw "jakość i co w pikselach piszczy" co moim zdaniem koliduje z posiadaną stopką u Kolegi. Musiałem
Proponuję zatem zakończyć te dywagacje sprzętowe w tym wątku i zająć się wstawianiem zdjęć do tego wątku zgodnie z tytułem
#28 nie od dziś wiadomo, że smartfon służy nam również do wrzucania zdjęć na story ig, gdy pstrykniemy fotkę jak pijemy kawkę w miłym miejscu i z miłym towarzystwem
![]()