Witam.
Kumpel ma problem ponieważ 350D-tka wyświetla mu Error CF, a on nie może jej sformatować z uwagi na niezwykle ważne zdjęcia na niej. Ma standardowego Kingstona 512MB.
Macie jakieś pomysły? Sprawdzone rozwiązania?
Witam.
Kumpel ma problem ponieważ 350D-tka wyświetla mu Error CF, a on nie może jej sformatować z uwagi na niezwykle ważne zdjęcia na niej. Ma standardowego Kingstona 512MB.
Macie jakieś pomysły? Sprawdzone rozwiązania?
Przepraszam, że nie edytuje postu, ale niestety chce mi się w ten sposób odpalić.
Dodam, że przy przeglądaniu zdjęć na aparacie są one widoczne, a po włożeniu karty do czytnika, czy też po podłączniu aparatu poprzez USB ni hu .. hu ...![]()
a moze przegrac przez kabel ??Zamieszczone przez ms714033
Nie wiem czy to coś da ale... spróbuję. Ja kiedys usunąłem 400 zdjęć z bardzo ważnej imprezy z karty MemoryStick. Winda pokazywała "pusto" Handy Recovery 2.0 pomógł. Odzyskałem 95% (podobnych programów jest wiecej spójrz tu http://www.searchengines.pl/phpbb203...wtopic=4993&hl)
cuś nie do końca dokładnie czytasz tematZamieszczone przez Kubak82
Joshec dzięki. Poczekam na jeszcze inne rozwiązania. To naprawdę bardzo ważne zdjęcia i muszę mieć 100%, a nie tylko 95%. Jak nie będzie innych napewno przekaże mojemu kumplowi Twoje rozwiązanie.Zamieszczone przez ms714033
Pozdrawiam.
Mi się udało 95% co nie oznacza że nie da się 100% ;-))) poprostu coś sp***aparałem częściowo. Powodzenia
Zamieszczone przez ms714033
fakt, gdzies mi to ostatnie zdanie umkneloZamieszczone przez ms714033
![]()
mam program sandiska dolaczony do karty - "rescuePRO" czy cus.. jak chcesz wysle Ci go mailem..
a na innym aparacie z gniazdem CF - probowaliscie moze??
Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 14-06-2006 o 18:54
To dobre. Spróbujemy napewno. Wysyłam mila na PW.Zamieszczone przez Kubak82
Pozdrawiam.
Osobiście polecam pakiet Hiren's Boot CD - jest tam cały pakiet do odzyskiwania utraconych danych. Do zassania TUTAJ w dziale download.
Powodzenia, i daj znać o wynikach - chyba wszystkim się przyda![]()
Szy
niestety to samo się dzieje na innym aparacieZamieszczone przez Kubak82