Witam.
Kumpel ma problem ponieważ 350D-tka wyświetla mu Error CF, a on nie może jej sformatować z uwagi na niezwykle ważne zdjęcia na niej. Ma standardowego Kingstona 512MB.
Macie jakieś pomysły? Sprawdzone rozwiązania?
Witam.
Kumpel ma problem ponieważ 350D-tka wyświetla mu Error CF, a on nie może jej sformatować z uwagi na niezwykle ważne zdjęcia na niej. Ma standardowego Kingstona 512MB.
Macie jakieś pomysły? Sprawdzone rozwiązania?
Przepraszam, że nie edytuje postu, ale niestety chce mi się w ten sposób odpalić.
Dodam, że przy przeglądaniu zdjęć na aparacie są one widoczne, a po włożeniu karty do czytnika, czy też po podłączniu aparatu poprzez USB ni hu .. hu ...![]()
a moze przegrac przez kabel ??Zamieszczone przez ms714033
cuś nie do końca dokładnie czytasz tematZamieszczone przez Kubak82
Joshec dzięki. Poczekam na jeszcze inne rozwiązania. To naprawdę bardzo ważne zdjęcia i muszę mieć 100%, a nie tylko 95%. Jak nie będzie innych napewno przekaże mojemu kumplowi Twoje rozwiązanie.Zamieszczone przez ms714033
Pozdrawiam.
Zamieszczone przez ms714033
fakt, gdzies mi to ostatnie zdanie umkneloZamieszczone przez ms714033
![]()
mam program sandiska dolaczony do karty - "rescuePRO" czy cus.. jak chcesz wysle Ci go mailem..
a na innym aparacie z gniazdem CF - probowaliscie moze??
Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 14-06-2006 o 18:54
To dobre. Spróbujemy napewno. Wysyłam mila na PW.Zamieszczone przez Kubak82
Pozdrawiam.
niestety to samo się dzieje na innym aparacieZamieszczone przez Kubak82
Nie wiem czy to coś da ale... spróbuję. Ja kiedys usunąłem 400 zdjęć z bardzo ważnej imprezy z karty MemoryStick. Winda pokazywała "pusto" Handy Recovery 2.0 pomógł. Odzyskałem 95% (podobnych programów jest wiecej spójrz tu http://www.searchengines.pl/phpbb203...wtopic=4993&hl)
Mi się udało 95% co nie oznacza że nie da się 100% ;-))) poprostu coś sp***aparałem częściowo. Powodzenia
Osobiście polecam pakiet Hiren's Boot CD - jest tam cały pakiet do odzyskiwania utraconych danych. Do zassania TUTAJ w dziale download.
Powodzenia, i daj znać o wynikach - chyba wszystkim się przyda![]()
Szy