Pokaż wyniki od 1 do 10 z 138

Wątek: Testowanie optyki R, portal optyczne. Ostrość obiektywu, MTF.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar atsf
    Miasto
    Lublin

Domyślnie Odp: Testowanie optyki R, portal optyczne. Ostrość obiektywu, MTF.

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    Nie testuja bo biedakow nie stac na R5. Canonowi, też sie nie uśmiecha im wysyłać szkieł, bo lepiej jakiemuś typowi dac na YT'ba.

Pies ich tracał.
    Obawiam się, że jakby mi dali R5 do testowania, to by mi wyszło podobnie, jak z R10

Cieszę się natomiast, że nie poświęciłem w ogóle czasu na testowanie RF 18-45, bo widząc to, co pokazali na dpreview, stwierdzam, że wszystkie dotychczasowe kity do moich lustrzanek i emek są czystym złotem w porównaniu do tej kupki gnoju (chociaż oprócz EF-M 15-45, bo pod niego też wali)
    EOS 550D, 6D, M2, M5, 80D, 7D II, kit 18-55 IS, EF-S 55-250 IS STM, EF-M 4-5,6/11-22 STM, EF-M 3,5-5,6/18-55 STM, EF-M 2/22 STM, EF 3,5-4,5/28-70, EF 1,8/50 Mk 1 i STM, EF 100-400L II, Tamron 100-400, Olympusy OM-1, OM-2N, OM-4, OM-10, stałki i zoomy Zuiko od 24 do 200 mm.

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Domyślnie Odp: Testowanie optyki R, portal optyczne. Ostrość obiektywu, MTF.

Cytat Zamieszczone przez atsf Zobacz posta
    Obawiam się, że jakby mi dali R5 do testowania, to by mi wyszło podobnie, jak z R10

Cieszę się natomiast, że nie poświęciłem w ogóle czasu na testowanie RF 18-45, bo widząc to, co pokazali na dpreview, stwierdzam, że wszystkie dotychczasowe kity do moich lustrzanek i emek są czystym złotem w porównaniu do tej kupki gnoju (chociaż oprócz EF-M 15-45, bo pod niego też wali)
    Pan Jan byłby szczęśliwy gdyby tylko wiedział ile trzeba korygować w sofcie te nowe kity i szerokie... Toż to fotografia obliczeniowa...

Uprawnienia umieszczania postów