a czy cena 1400 zl za nowy w sklepie nie jest podejrzana?
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
jeśli chodzi Ci o sklep ABFOTO.PL to moim zdaniem nie jest podejrzana.
Sklep ma wiele rzeczy wiele taniej niż pozostałe sklepy.
P.S. Też mam chrapkę na to szkiełko, ale najpierw lampa:P
no wlasnie takze ten obiektyw ma sporo taniej - chyba nie ma w tym zadnego haczyka
obiektyw nie ma oznaczenia USM ale zdaje mi sie ze to dlatego, ze jest tylko wersje tego szkla z USM
Ostatnio edytowane przez kris75 ; 21-06-2006 o 21:38
________
Rzeczy widzimy nie takimi, jakie są, ale takimi, jacy jesteśmy
Immanuel Kant
Tak tylko najpierw musza je miec, na stronie maja wszystko od reki prawie nic :smile:
A nie zna ktos innego, pewnego, niezawodnego i taniego zródła, gdzie można zakupić to szkło? Jakiś TIP, ew. coś innego
Kupiłem tam swoją 85 1.8 za 1404zł. Wszystko idealnie, fabryczny, faktura. Jak już ktoś ma tanio to też podejrzaneZamieszczone przez Foto-g-Raf-ał
Po przykręceniu do f/2.0 różnicę w ostrości widać już tylko na wykresach MTFZamieszczone przez jazzY
. Jedyne co widać gołym okiem to zieloną aberracje chromatyczną z 85 1.8 w odróżnieniu od fioletowej w 50 1.4
![]()
He, he, dla mnie nie jest. Ja kupiłem nowy za 330 USD czyli ~1060 PLN... No ale to za wielką wodą... :-DZamieszczone przez kris75
Grzechu
http://www.gzak.net - Ostatnie galerie: Warszawa 2007 , USA 2007 cz. 3 , Toskania 2011
Żelastwo: 5d, 24 2.8, 85 1.8, 70-200 F4, 28-75 2.8, 21M, 190CLB, 420EX, 580EX, E-PL3