Pokaż wyniki od 71 do 80 z 366

Wątek: Canon EOS R8

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Canon EOS R8

Cytat Zamieszczone przez Hubert Multana Zobacz posta
    To nie był odcinek sponsorowany, ja tam sobie solidnie ponarzekalem i daleko mi do podejścia rodem z testów gazetowych.

Co do rzeczy o których mówisz, według mnie ma wystarczająco duzo do filmowania. Recorder nie jest potrzebny. To już mimo wszystko bardziej wyspecjalizowane narzedzie i jest praktycznie pewne ze osoby celujące w zawodowe podejście do tematu i tak kupią r6 / r5. Poza tym wydaje mi się ze obsługa recorderow dla filmowca byłaby tym co nie czyni z tego sprzętu dla profesjonalistów - z jedna karta sd. Wydaje mi sie ze jeszcze za wcześnie żeby segment niżej dostał takie bajery.
    wszyscy lubimy ponarzekać szczególnie na forum - jak czytam specyfikację to staram się zrozumieć czego nie dostałem i dlaczego bo nie ten segment? bo mi niepotrzebne? bo za mało zapłaciłem? w przypadku produktów naszej ulubionej firmy trzeba sobie dobrze uświadomić za co się płaci - z tym recorderem do R8 lekko przegiąłem ale jak jest port to czemu nie wypuścić sygnału mz koszty tylko w oprogramowaniu (mogę się mylić) - segmentowanie produktu u canona jest spore i na różnych płaszczyznach np. segmentowanie technogią matrycy
    Ostatnio edytowane przez mirror ; 10-02-2023 o 20:39
    EOS 3, 5D, R5

Uprawnienia umieszczania postów