Zamieszczone przez
rojo
serio? ty tu adminem jeszcze jesteś i personalne wycieczki w tym stylu? Złej baletnicy mówisz? Nie wiem ile masz prac i ile zdjęć robisz w tygodniu, ale takie bzdety o ergonomii to może napisać tylko ktoś kto robi kilka zdjęć tygodniowo ciotkom na imieniach, a nie żyje z poważnej reporterki, gdzie ergonomia aparatu to postawa efektywności i skuteczność w pracy. Ja rozumiem, że jak robisz cioci imieniny to ci nie robi, że aparat ma ergonomię dla dzieci i nikogo, ustawisz sobie P i af domyślnie na "większość sytuacji" i będzie git, ale jak biegasz z repo na repo, robisz zdjęć kilka tysi tygodniowo i żyjesz z tego, to zapewniam cię, że trochę inaczej się na to patrzy..., a takie komentarze to sobie podaruj proszę, już pominę zupełnie dorabianie ideologii do tego paraaparaciku, że to profi puszka do ciężkiej roboty, bo czytam tu te bzdury i ręce mi opadają na dorabianie ideologi do zwykłego braku kasy i windowania cen przez canona do granic jakiejś kompletnej abstrakcji (vide cena R8 pół roku temu, czyli na starcie de facto)...