Cytat Zamieszczone przez g69 Zobacz posta
Oczywiście,że da sie życ bez ibis'a..ale za taka kasę i patrząc na konkurencje,sprzęt jest po prostu za drogi. Wiem,że rynek sie kurczy itd... ale nie wiem czy sie to Canonowi czkawka nie odbije,bo chyba przelicytowują ze swoimi wycenami. To solidna marka,ale konkurencja nie śpi Panasonic wszedł w FF,ma bdb szkła Sigmy,będzie budżetowy Samy a ich korpusy są chwalone. Nikon wpuszcza Tamrona by jakos nadążać i ratować się a tymczasem C sie zamyka i dowala jeszcze takimi cenami.

--- Kolejny post ---

..czyli też ograniczenie,bo nie każde szkło ma stabi.
ogólnie się zgadzam, ale Panasonic zalewie moment temu wyszedł z "nie widzę problemu" swojego prezesa kiedy parę lat temu był pytany o autofocus panasonica czyli zauważył problem, budżetowy Samy fajne ale to interesuje chyba jeszcze mniejsze grono pasjonatów niż canon bez IBISa, Nikon wpuszcza sie w Tamrona - i to może być koniec legendy każdy na pewno używał jakiegoś Tamrona pytanie czy chciałby powtórki tego doświadczenia, jeśli miałbym wybór zapłacić sporo za szkło L canona i zapłacić mniej ale też sporo za Tamrona ze logiem Nikona to dla mnie wybór jest oczywisty.

--- Kolejny post ---

Cytat Zamieszczone przez Hubert Multana Zobacz posta
Bylo aktualne jakies 10 lat temu. Obecnie nawet seriale na takie duze platformy jak Netflix kreci sie aparatami fotograficznymi i producenci sprzeci doskonale o tym wiedza. Takze proponuje sie z tym pogodzic.
dokładnie