Wątek powinien nas interesować, uczyć, pozwolić wymieniać poglądy itd
Proponuję byś przestał sie p.... i założył wątkek Fotografia analogowa a fotografia cyfrowa,
Będzie więc o sprzętach, różnicach w sposobie fotografowania i różnicach w zdjęciach itd.
Widzę duży potencjał aktywności uczestników zarówno tych którzy bywali w ciemni jak i tych którzy nie wąchali wywoływacza.
Można w dziale np. w Technika fotografowania lub Różności o fotografii..
Mylisz rolę moderatora, obowiązki i uprawnienia choć co prawda niektórzy z nich czasem też.
Tylko pamiętaj co było, na moim przykładzie.
Założyłem wątek Aparaty foto a smartfony o gwałtownie rozwijającej się technologii fotografii obliczeniowej, aktualnych możliwosciach w stosunku do klasycznej fotografii optycznej. By można było poznać realia pokazywałem co może technologia obliczeniowa na konkretnym przykładzie tego co miałem (S22U) a nie tylko na różnej jakości info z netu, pokazywałem/porównywałem zdjęcia z aparatu ze zdjęciami ze smartfonu, było trochę wymiany/uwag merytorycznej uczestników, wątek był bardzo aktywny
Jacek_Z ze "zrozumieniem" zmienił nazwę wątku na Przydatność Samsunga S22 vs. aparat foto, rozważania JP i podał do wiadomosci (ze "zrozumieniem") że katuję beznadziejnymi od strony technicznej zdjęciami z S22 oraz że rozważa zamknąć wątek ... i następnie (ze "zrozumieniem") przeniósł go do Hydepark Cafe.
W ten sposób "wsparł" w portalu CB dyskusję o gwałtownie rozwijającej się nowej technologii fotografii, wątek umarł ... więc ma zdecydowanie mniej pracy... a portal CB zwolna ...
jp