Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Sczytanie ilości "klatek" w R6

  1. #1

    Dołączył
    Oct 2018
    Miasto
    Słubice
    Posty
    6

    Domyślnie Sczytanie ilości "klatek" w R6

    Witam
    Czy ktoś z szanownego forum może polecić dobry program do "sczytania" ilości klatek w R6
    Najlepiej pod windowsa , ale jak nie będzie to pod mac
    shuttercheck jakoś nie idzie
    Pozdrawiam i dziękuję
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 10-10-2023 o 21:07

  2. #2

    Dołączył
    Dec 2022
    Miasto
    Tychy
    Posty
    6

    Domyślnie Odp: Zczytanie ilości "klatek" w Eos R6

    jeżeli aktualne... - www.eosmsg.com
    koszt 5,18 USD - sprawdzone, info natychmiast po dokonaniu zapłaty

  3. #3
    Pełne uzależnienie
    Dołączył
    May 2004
    Miasto
    Opole
    Posty
    1 401

    Domyślnie Odp: Zczytanie ilości "klatek" w Eos R6

    Ciekawe czy pokazuje dokładnie czy tak jak wszystkie <1000

  4. #4
    Początki nałogu
    Dołączył
    Oct 2006
    Miasto
    Grójec
    Wiek
    40
    Posty
    380

    Domyślnie Odp: Zczytanie ilości "klatek" w Eos R6

    I też jest pytanie jak to sprawdzać.
    Np jakby sprawdzono mój to by wyszło że ma bardzo duży przebieg.
    Tylko że jakieś 97% przebiegu to migawka elektroniczna.
    Więc coś w stylu stopklatek z "filmowania".
    A że live view też koszysta z matrycy a nie kosmitów - to nie wiem jak to jest apropo zużycia matrycy.
    Mój na razie jest OK no ale ma dopiero rok.

  5. #5
    Uzależniony
    Dołączył
    Mar 2013
    Miasto
    .
    Posty
    678

    Domyślnie Odp: Sczytanie ilości "klatek" w R6

    Sprawdź sposobem na kartę ad, pisałem w wątku o r, tylko tu na sd2 chyba trzeba.

  6. #6
    Bywalec
    Dołączył
    Apr 2012
    Miasto
    Gdańsk
    Posty
    111

    Domyślnie Odp: Sczytanie ilości "klatek" w R6

    Ponawiam pytanie. Czy coś się zmieniło w kwestii sprawdzania przebiegu w R6 lub R6 II?Byłem w jednym serwisie w Gdańsku i poinformowano mnie, że trzeba aparat wysłać do Warszawy na Żytnią. Ktoś inny powiedział, że jest jakiś program na Macka, ale też nie wiem czy płatny czy bezpłatny. Sam mam Windowsa więc musiałbym kogoś poprosić co nie jest komfortowe.

  7. #7
    Uzależniony Awatar Hubert Multana
    Dołączył
    Aug 2010
    Miasto
    Kraków
    Wiek
    34
    Posty
    583

    Domyślnie Odp: Sczytanie ilości "klatek" w R6

    Canon R8 + RF15-35mm f2.8L + RF 85mm 2.0 + RF 50mm 1.8 + RF Sirui Anamorphic 50mm T2.9 + M6 mkII + EF-M 22mm 2.0 + Canon V10
    www.hubertmultana.pl
    https://www.youtube.com/@HubertMultana

  8. #8
    Moderator Awatar Bangi
    Dołączył
    Jun 2010
    Miasto
    Kraków
    Wiek
    42
    Posty
    4 743

    Domyślnie Odp: Sczytanie ilości "klatek" w R6


Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •