Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 57

Wątek: Jaki plecak pomieści ...

Coś już napisał Awatar Delorian77
    Miasto
    Gotham CITY

Domyślnie

chyba tez pokusze sie na ten plecak .........

Zablokowany

Domyślnie

zaczekaj chwilę, jak mi nie wejdzie 30d z gripem to sprzedam
    tak serio to jak dojdzie to wrzucę foto ze spakowanym bajzlem.

Początki nałogu Awatar czajna
    Miasto
    Rybnik

Domyślnie

himi czekam na fotki od Ciebie bo też mam chrapkę na ten plecak...
    30D+BG-E2; T12-24/4; T28-75/2,8; C70-200/4L; C430EX II; GP324C + M488RC2; Computrekker AW i kilka GB na kartach

Uzależniony Awatar towersivy
    Miasto
    WLKP-Krotoszyn

Domyślnie

Jesli chodzi o plecaczki, to raz kupiłem Culmana, i był to moj ostatni nie markowy plecak......chowałem do niego G5 z całym majdanem a pozniej 300D z gripem, 420EX kita i 100-300USM....jego wada był to ze przedzierał sie w zastraszajacym tempie, pozniej były juz tylko Lowepro najpierw CompuTrekker AW ale ten tez ciutek mnie zawiódł do komory na lampa nie mogłem wcisnac panoramy asusa 15,4 model A6B00L, wydaje mi sie ze te komory projektowane sa pod maci bo on wszedł bez problemu, plecak okazał sie rowniez ciutek za wielki, zonie bardzo przeszkadzały jego wymiary, wiec sprzedałem i kupiłem MiniTrakkera AW, ma prawie idealna wielkosc, ze sciskiem ale dopinam 5D zgripem(dosc solidnie wystaje) 24-70F/2.8L , 70-200F/2.8L , 17-40F/4L ,85/1.8 , 135/2 L i w tylnej kieszeni 580EX, teraz chce go sprzedac i zakupic Kate R102 ale najpierw chce sprawdzic czy wszytko wejdzie tak jak w Lowepro....w mojej ocenie Kata to istny wypas.
    Jesli zas chodzi o fomei, to plecak mam wiele zalet ale tez wiele wad, pierwsza to jakosc wykonania...lowepro to nie jest a tymbardziej kata tyczy sie to materiałów z zewnatrz jak i wewnatrz, kolejna sprawa to debilny system zaczepow, trzeba sie niezle na odpinac aby dostac sie do sprzetu.

Pzdr.

Coś już napisał Awatar Delorian77
    Miasto
    Gotham CITY

Domyślnie

a ja miałem kiedyś plecak soligora- niezły ale jak dla mnie za solidny , potem tamrac adventure 6 - ogromna pomyłka! teraz myśle o minitrekerze , classic trekerze albo okusze sie na fome"j"a!

Zablokowany

Domyślnie

poczta dała dupska i dziś plecaka nie ma. Może jutro.

Bywalec Awatar Sebian
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tdf Zobacz posta
    Mysle ze nalezy zrobic osobny watek.. sfotografuj swoja torbe - srodek ulozenie
    Doskonały pomysł

Swoją drogą przyglądam się temu CompuRover AW i zastanawiam się, czy nie zakupić jako drugiego plecaka. Chyba skoczę do Stodoły i się przymierzę ze sprzętem foto i kompem. Opcja odpinania dolnej części i wykorzystania jako torby podoba mi się (chyba dobrze doczytałem?). Swojego CompuTrekkera AW kupiłem przede wszystkim dlatego, że mieści duże klamoty i kompa, a jego gabaryty pozwalają na zabranie tego wszystkiego na pokład samolotu. Niestety nie jestem przekonany do niego ze względu na ciut niewygodne noszenie - szczególnie wypełnionego na maxa.
    SEBIAN
    Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
    ... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykacza

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebian Zobacz posta
    Swoją drogą przyglądam się temu CompuRover AW i zastanawiam się, czy nie zakupić jako drugiego plecaka. Chyba skoczę do Stodoły i się przymierzę ze sprzętem foto i kompem. Opcja odpinania dolnej części i wykorzystania jako torby podoba mi się (chyba dobrze doczytałem?).
    Zle doczytales. Taka opcja jest tylko w Orion AW ale jak juz pisalem - ma on sporo gorzej rozwiazany, nieproporcjonalny plecak i calosc sie niewygodnie nosi na plecach.

Bywalec Awatar Sebian
    Miasto
    Piaseczno

Domyślnie

Dzięki
    SEBIAN
    Canon EOS 20D w ręku, w torbie lub na statywie...
    ... to tylko narzędzie wspomagające (lub nie) umiejętności pstrykacza

Uzależniony
    Miasto
    Koszalin i okolice

Domyślnie

e dobrze się nosi tylko trzeba sobie dobrze wszystko poukładać i paski dopasować ....

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów