Co dałeś temu jeleniowi, że się w ogóle nie bał? Nawet wędrowcy na szlaku go nie przestraszyli.
Ładny film.
Co dałeś temu jeleniowi, że się w ogóle nie bał? Nawet wędrowcy na szlaku go nie przestraszyli.
Ładny film.
Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
JaCzłowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
Konfucjusz
Weź ludzi nie wkurzaj, zamiast siedzieć w kraju to ujeżdżasz gdzieś po jakiś USA i innych KanadachJak żyć...
Ostatnio edytowane przez WinSho ; 25-07-2023 o 19:42
Sony i Canon czy tam Nikon już nie ogarniam
www.facebook.com/KadryZpodrozy2025
https://www.instagram.com/photo_shoot_travel/
https://500px.com/p/photo_travel_shoot
Kenai fiords NP, Alaska
82. Bielik amerykański
83. Humbaki w porze obiadowej
84. Lwy morskie Stellera
85. Puffin
Było jeszcze kilka gatunków np orki, ale bez powodzenia w foto (za szybkie, za mocno bujało, za daleko, itd)
EOS 550D, 6D, M2, M5, 80D, 7D II, kit 18-55 IS, EF-S 55-250 IS STM, EF-M 4-5,6/11-22 STM, EF-M 3,5-5,6/18-55 STM, EF-M 2/22 STM, EF 3,5-4,5/28-70, EF 1,8/50 Mk 1 i STM, EF 100-400L II, Tamron 100-400, Olympusy OM-1, OM-2N, OM-4, OM-10, stałki i zoomy Zuiko od 24 do 200 mm.
panie, ja ledwie za zimkiem nadążam swoimi oczami, a co dopiero z obiektywem z tak wąskim polem widzenia
zresztą dotyczy to prawie wszystkich ptaków
aczkolwiekmoże uda się taka sztuka że się zasiądę na niego, on podleci, a ja będę czekał aż będzie odlatywał, kilka razy mi się udało, ale raz, że obraz rozmazany, dwa, że nie jest to tak piękny widok jak np. żołna
Młode podrosły (można je poznać po szarych łapkach, jak dorosną będą czerwone) i zaczęły się pojawiać w miejscach, gdzie do tej pory zimków nie było. Nie wiem czy nie zostaną z czasem przegnane przez starsze pokolenie, ale dopóki latają, przylookałem nową miejscówkę i zbudowałem małą kryjówkę. Dziś przyniosła owocejestem już bardzo kontent, aczkolwiek będę próbował z innym światłem, o wschodzie i zza chmur, bo dziś lampa wielka.
87.
88.
89.
90.
91. już się zwijałem, już zdejmowałem płachtę i robiłem wycof i nagle usiadł naprzeciw mnie, z 5m. W ogóle się nie bał. Więc ja z powrotem nura w szuwary, i już bez płachty i statywu, przez zielone zacząłem go focić
![]()
Świetna galeria!
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl