Mnie sie trafialy takie numery z AF'em, ale to jak handstrap wciskal spust na gripie. Innych problemow nie odnotowalem.
Mnie sie trafialy takie numery z AF'em, ale to jak handstrap wciskal spust na gripie. Innych problemow nie odnotowalem.
...
Mi w zasadzie wyskakiwał tylko err 00 (jak mi obiektyw powisiał za długo bez podtrzymywania). Jednakże nie powiedziałabym, żeby to jakieś nagminne było...
Matryca sie czasem brudzi. Matowke zepsulem wlasnorecznie. No i zaczynam miec podejrzenia o lekki FF w 24-105. Gripa mam z feralnej serii i zacina mu sie spust migawki czasem ale jakos nie chce mi sie z tym walczyc.Zamieszczone przez Tytus
I chyba tyle 8)
Mi też się wydawało, że 20D się zawiesza. Niejednokrotnie. Jednak po chwili zawsze się okazywało, że mam ustawioną ostrość na MF![]()
![]()
Mój też czasem się zawiesza średnio raz na miesiąc. Ale od pewnego czasu dzieje się jeszcze coś innego. Ładuje aku bp-511a do pełna (ma ok. 1,5 roku). Aparat podziała 1-1,5 godziny wyłącza się i pokazuje, że bateria rozładowana. Wyciągam ją wkładam ponownie do gripa i znów działa np. 30 min i tak wkółko... Aż za dwudziestym razem działa 5 min i zdycha całkiem... zamówiłem nowe aku...
Mi sie tak działo jak włożyłem karte która nie działała..Zamieszczone przez nero30
A mi się 20D raz zawiesił na gałęziach.....![]()