Strona 52 z 52 PierwszyPierwszy ... 242505152
Pokaż wyniki od 511 do 515 z 515

Wątek: Canon EOS R6 Mark II

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie Odp: Canon EOS R6 Mark II

Jesienią najtaniej wychodziło w MediaExpert (ok. 7200) przy zakupie na raty.
    Kumulował się wtedy Cashback Canona, obniżka ME I darmowe raty od ME.
    Teraz nie ma już cashbacku (był do końca stycznia), ani innych obniżek, stąd aktualna cena.
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

No właśnie, to dobrze kojarzyłem.
    Dzisiejsza cena mimo niskiego kursu euro jest delikatnie mówiąc rozczarowująca...
    Ciekawe, czy pojawią się jeszcze takie ceny w najbliższym okresie (cashback, raty z powodu Świąt?)

Uzależniony
    Miasto
    Kraków

Najtaniej było po 8888zł, ale np biorąc na raty w Media Expert możliwe było osiągnąć 7745zł, ale to była jakaś wyjątkowa okazja. Tak to były w większości sklepów po 8888zł - 500zł cashback i to było na 6 grudnia 2024. Aktualnie faktycznie cena spora. Popatrz za używkami, zauważyłem że sporo ludzi kupowało je jako nowe i przed końcem gwarancji sprzedaje. Możliwe, że to weselniacy albo coś.

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Cytat Zamieszczone przez milsa666 Zobacz posta
    No właśnie, to dobrze kojarzyłem.
    Dzisiejsza cena mimo niskiego kursu euro jest delikatnie mówiąc rozczarowująca...
    Ciekawe, czy pojawią się jeszcze takie ceny w najbliższym okresie (cashback, raty z powodu Świąt?)
    Niestety moja szklana kula nie działa, ale może czyjaś Ci poda przewidywania na przyszłość
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Polecam obserwować sklep Foto-Kolodziej. Co prawda nie mają cashbacka, ale cena i tak była niższa niż w innych sklepach biorących udział w promocji. Do tego mieli raty 30x0% (tydzień temu jeszcze były), teraz nie wiedzieć czemu zniknęły. Może warto napisać czy wróci oferta.
    R6 MII + R | RF 24-70 f/2.8 + RF 50 f/1.8 + EF 70-200 f/2.8 IS II

Strona 52 z 52 PierwszyPierwszy ... 242505152

Uprawnienia umieszczania postów