Pokaż wyniki od 41 do 50 z 467

Wątek: Viltrox wycofuje się z systemu Canona RF. Canon blokuje działania Viltroxa.

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar Leon007
    Miasto
    wieś, nie miasto

Domyślnie Odp: Viltrox wycofuje się z systemu Canona RF. Canon blokuje działania Viltroxa.

Takie zdanie tu zacytuję:
    Cytat Zamieszczone przez candar Zobacz posta
    Myślisz, że gdyby nie presja ze strony puszek FF Sony i Nikona to Canon by w ogóle wszedł w tej dekadzie w bezlusterkowce? Pytanie było retoryczne
    Patrząc na powyższe zdanie w szerszym kontekście, warto zwrócić uwagę, że Canon zachowuje się jak monopolista. Oczywiście jego prawo póki co, ale takie praktyki powinny być piętnowane przez klientów, bo patrz powyższy cytat. Oczy mi się zaokrąglają i szczęka opada, gdy widzę tylu fanbojów, rzeczników i członków partii "Canon - jednym słowem szczekaczy programowych. Może wzorem pewnych kabareciarzy zrobimy grę: pijemy pięćdziesiątkę za każdym razem, gdy zobaczymy słowo "kundel" w dowolnej formie gramatycznej - wygrywa ten, kto dotrwa do 23:00.

Zaznaczam, że nie jestem kolegą candar'a czy atsf'a, mam prawie wyłącznie sprzęt canona (nie licząc jednej sigmy, dwóch zeissów i metza), bo tak się u mnie ułożyło historycznie.

A to już typowe postępowanie rzecznika pewnej partii, która swoimi grzechami lubi obarczać innych. Hehe.
    Cytat Zamieszczone przez jagular Zobacz posta
    Panie Candar, pan się nadajesz na stanowisko rzecznika prasowego pewnej partii politycznej. Albo prezentera wiadomości pewnej telewizji rządowej
    Forum C-B bawiąc uczy.
    Ostatnio edytowane przez Leon007 ; 31-08-2022 o 11:25
    Nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba.
    Ja
    Człowiek potyka się o kretowiska, nie o góry.
    Konfucjusz

Uprawnienia umieszczania postów