Pokaż wyniki od 231 do 240 z 467

Wątek: Viltrox wycofuje się z systemu Canona RF. Canon blokuje działania Viltroxa.

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar candar
    Miasto
    Chrząszczyrzewoszczyce, Powiat Łękołody

Domyślnie Odp: Viltrox wycofuje się z systemu Canona RF. Canon blokuje działania Viltroxa.

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    To się powinno oprawić w ramki ...
    Oj tak!! Bardzo proszę to zrobić KONIECZNIE i dać to na wielki baner wejściowy na pierwszej stronie każdego wątku C-B. Od razu każdy mający zamiar o cośkolwiek zapytać zrobi w tył zwrot i nigdy więcej już tu nie zajrzy.

No to nie pozostaje Ci nic innego jak kupić Nikona i skończy się Twoja udręka.
    Trzeciego? Dwa już mam, po co mi kolejny Nikon?

Słabe to są głupoty które tu wypisujesz na dodatek widzę, że bez podstaw w użytkowaniu sprzętów które deprecjonujesz.
    Oczywiście, jako stary dziad (a teraz jeszcze dodatkowo "głupi" - napisałeś to między wierszami i nie bójmy się tego napisać wprost), dodatkowo "cienki i śliski" nie mam żadnego pojęcia i nie mam żadnych "podstaw" w użytkowaniu sprzętów, które przewinęły się przez moje łapki.

Za to wszyscy inni piszący tu na forum, którzy nigdy nie mieli w rękach tego, o czym piszą to doskonali fachowcy i profesjonaliści mający te właśnie "podstawy" bo... oglądali ten sprzęt w gablocie w sklepie za szybą i nawet filmik nakręcili z tego wydarzenia (fajny filmik , obejrzałem. Zainteresowani wiedzą o czym piszę). Cytując osobę z forum: "Podziwiam znawców gawędziarzy którzy podziwiają obiektywy RF na półkach sklepowych zamiast ich używać"
    Ostatnio edytowane przez candar ; 07-09-2022 o 13:38
    Dawniej A1, F1N, EOS 50, 5, 3, 10D, 7D, 5D MARK I i II i III , M DYNAX 505si , 7000 i 8000i , P K1000, ME SUPER, SUPER A , Fuji X-E1, X-T1, X-T2 , Nex5, A7 I ,II i III. Nikon F-601, 801s , Z6 obecnie: A7 IV , Nikon J1, Canon F1N , Kodak SIX20 , WELTI Ic i M42 moja strona II MM II IG II FB II 35photo II 500px II 1x.com

Uprawnienia umieszczania postów