a Frankowski nie pojechał na mundial bo powiedział po ostatnim meczu eliminacji: "No to uratowałem dupe listkiewiczowi i janasowi"
Wygra Polska.
Będzie remis.
Wygrają Niemcy.
a Frankowski nie pojechał na mundial bo powiedział po ostatnim meczu eliminacji: "No to uratowałem dupe listkiewiczowi i janasowi"
wszyscy trzej (Zuraw, Krzynowek, Szymkowiak) mieli podobno konflikt z trenerem zlamasem...Zamieszczone przez Kubaman
tylko, ze... k... panowie! jak sie gra w reprezentacji to sie gra dla kibicow, a nie dla zlamasa! reprezentujecie kraj, a nie swoje urazone ambicje...
ta sama uwaga do prawie-jak-trenera, zreszta...
Nie zwalajcie wszystkiego na Janasa, zmiana trenera, choc konieczna, i tak duzo nie da. Problemem sa slabi pilkarze. Ilu polskich pilkarzy gra w dobrych ligach europejskich? 0, w srednich? 0, w srednio-slabych: 2 (Boruc, Zurawski), do tego Szymkowiak w slabiutkiej lidze Tureckiej i kilku przecietniakow w drugiej lidze angielskiej. Tak na prawde z naszych pilkarzy tylko Smolarek ma przyzwoita technike, ale on akurat szkolil sie w Holandii, reszta prezentuje bardzo slaby poziom wyszkolenia technicznego. Nedrabiac walecznoscia mozna do czasu. A najsmutniejsze jest to, ze nie widac nastepcow.
Nie wiedziałem gdzie podpiąć. Podpinam tutaj. Został wydany CD z hymnami narodów na okazję Mundialu 2006. Zgadnijcie kto wykonuje polski hymn??
Totalne przegięcie, totalne gówno - na każdym kroku w polsce uda(o)wadniane...
http://www.32nationalhymnen.de/de/reinhoeren.html
no toc ***** az mi sie zle zrobilo...
Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereliCanon? moze niedlugo!
Dobrze, że na okładce się nie znalazł Wiśniewski w tych swoim k!@#$% napoleońskim mundurku
W sumie w wykonaniu Kaczyńskiego nasz hymn nie zabrzmiał o wiele lepiej![]()
![]()
![]()
Ale zenada! Ona nawet hymnu zaspiewac nie potrafi! Czemu wykonawaca nie byl np Torzewski?
z ziemii włoskiej do... włoskiej![]()
ale wieś i chyba midi...ku...
ej...od kiedy hanse nie śpiewają deutschland deutschlan ueber alles ??
30D, C 17-40 f4 L, 50 f1.8, 70-200 f4 L, 430 ex, oraz -=iii=<)
CZYTAĆ I PAMIĘTAĆ !!!!