tak.. zgadzam się. Pokazują żenujący poziom, a potem dorabiają do tego ideologię i na kogo można by zwalić całą winę.Zamieszczone przez snowboarder
Wygra Polska.
Będzie remis.
Wygrają Niemcy.
tak.. zgadzam się. Pokazują żenujący poziom, a potem dorabiają do tego ideologię i na kogo można by zwalić całą winę.Zamieszczone przez snowboarder
Tak jest F..ck the realityZamieszczone przez nastier
:eek: NIEZWYCIĘŻONE SĄ BARWY BIAŁO-CZERWONE !!!:eek:
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
szkoda,ze nie wyczules nutki ironii w moim slowach![]()
Zamieszczone przez snowboarder
Zgadzam się z Wami. Oglądałem konferencje prasową z Janasem i Smolarkiem. Któryś z dziennikarzy zapytał coś o ilości polskich kibiców na meczu z Ekwadorem i pięknym dopingu jakim się wykazali. Janas odpowiedział że jest mu przykro że zawiedli kibiców, ale nie jesteśmy przyzwyczajeni do tak dużej ilości kibiców. No żesz w morde kibice ich stremowali.. Za głośno hymn śpiewali i zagrzewali jełopy do walki.. Ręce mi opadły.. Kiepskiej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy.Zamieszczone przez swiderski
Ja kibicuję tylko sercem, zmuszam zdrowy rozsądek do opuszczenia mojej świadomości no na czas meczu oczywiście![]()
Mam nadzieję że wreszcie ORŁY nie zawiodą kibiców tak spragnionych choćby jednego małego sukcesu!!![]()
Ponownie wywiesiłem dziś flagę narodową a dodatkowo udekorowałem odpowiednio auto![]()
Jak dziś się nie popiszą (mam na myśli nawet wolę walki) to na następne spotkanie przygotuje się do wspierania przeciwników ;-)
ps: słyszeliście jak nieładnie się wczoraj zachowali nasi obrażalscy piłkarze?
a i wynik :-D
2:1 dla Polski ewentualnie 1:0 dla Polski![]()
8:1 dla NIEMCOW
ps
z czego 1 dla POLSKI strzela NIEMCY - przez przypadek :wink:
tja bedzie remis.. po dwie bramki strzelą Ballack i Klose![]()
Wiem... Polacy biegając za Niemcami (przed nimi nie maja szans - są za wolni) będą im do uszka szeptać... Gruuuunwald.... Gruuunwald.... a jeśli to nie pomoże to moze bardziej hardcorowo... Holocaust..... Hooolocaust.... myśle, żew tedy Niemcy się rozkleją i w ramach przeprosiń a te wielkie zgrodnie dopuszczą nas do swojej bramy
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
No nie wyczułem. A to tylko dlatego, że ja gooopi jestem i wierzę w naszych.Zamieszczone przez nastier
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..