...z fotela przed telewizorem, gdzie będzie oglądał mecz :-) :-)Zamieszczone przez Routlaw
Wygra Polska.
Będzie remis.
Wygrają Niemcy.
...z fotela przed telewizorem, gdzie będzie oglądał mecz :-) :-)Zamieszczone przez Routlaw
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
Raczej z ławki rezewowych. O ile wiem to Oly "Hulk" Kahn jest rezerwowym
Aha i typuje 2:1 dla Polski. I pierwsza bramke strzelą Niemcy. a potem my niczym Australia w meczu z Japonia bachniemy dwie i będzie po sprawie![]()
Ostatnio edytowane przez kami74 ; 13-06-2006 o 09:54
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
5:1 dla Niemców. Obym się jednak myliła..niestety po tym co prezentuje na razie nasza reprezentaca to jest to bardzo eralny wynik..
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
3:2 dla Polski
O obiektywach wiem prawie wszystko
Zamieszczone przez Cichy
Masz pivo jak to bedzie prawda...
350D+grip::EF 28-90/4-5,6::EF 50/1,8::EF 70-200/4 L
www.pilaczynski.net
Po którejś bramce strzelonej przez Kostarykę operator zamiast pokazać cieszących się z bramki piłkarzy pokazał Khana siedzącego na ławce. Tak jakby go wywoływał... Nie zdziwiłbym się gdyby stał w bramce w meczu z PolskaZamieszczone przez bundy
4:0 dla Niemiec
obym był złym prorokiem.
i było 1:2 dla Polski:cool:
Canon 7d | T 18-270 | S 18-35 | C 18-55 | C 50 1.8
Czy ktoś będzie obstawiał zakłady ?
Prawdopodobieństwo wygranej Niemców to 99,99 %.
3:1 dla Niemców, mamy szansę strzelić pierwsi gola z zaskoczenia, po prostu nikt się po nas tego nie spodziewa![]()
jak to ktos powiedzial wczoraj: beda bramki Polakow... Klose i Podolskiego
po mojemu, to z huzarska fantazja ta reprezentacja patalachow pod wodza "prawie jak trenera" zagra mecz zycia i wygra mecz jedna bramka. za kilka dni, w kolejnym latwiejszym meczu, Kostaryka ja wyniesie na kopach 4:0 i ofermy wroca do kraju...
a tak serio - dla naszego Van der Drwala aka Rasialdo to jest okazja zycia, zeby pokazac, ze potencjal mozna uwolnic nawet pod presja. jesli sie chlopak przemoze to wygra ten mecz. jesli nie... to chyba tylko w Borucu nadzieja, ze bramke strzeli![]()