Ankieta powinna się nazywać : ile dostaniemy z Niemcami, ale może są wśród nas ludzie, którzy wierzą jeszcze w cuda i dlatego ankieta będzie się nazywać :
Jaki będzie wynik meczu Polska - Niemcy ?
Wygra Polska.
Będzie remis.
Wygrają Niemcy.
Ankieta powinna się nazywać : ile dostaniemy z Niemcami, ale może są wśród nas ludzie, którzy wierzą jeszcze w cuda i dlatego ankieta będzie się nazywać :
Jaki będzie wynik meczu Polska - Niemcy ?
3:0 dla Niemców, w tym 2 bramki Ballacka. Obstawiam, że w drugiej połowie na boisko wejdzie Grzesiu Rasiak a na 10 minut przed końcem Janas wpuści Milę :-)
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
A ja wierze w cuda. Może nie tyle w cuda co poprostu kibicuje sie sercem a nie głową i wlasnie dlatego stawiam na zwycięstwo Polski. I cos czuje, że Rasiak może wejść od początku. pozdr.
5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R![]()
MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA
później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..
Ja stawiam wynik 5:0 dla Niemców, 2 bramki Ballacka, 1 bramka Klose, 1 bramka Podolski, 1 bramka Rasiak.![]()
Ja też kibicuję sercem, ale wrodzone poczucie realizmu i zdrowy rozsądek, nie pozwalają mi na tak wysoki poziom wiary w szanse reprezentacji :-(Zamieszczone przez kami74
Powiedzmy sobie wprost - to musiałby być cud, jakieś zbiorowe zatrucie pokarmowe u Niemców, albo sam już nie wiem co...
Janas może sobie mówić co chce, ale brak Dudka i Frankowskiego w kadrze osłabił ich psychicznie i to się musi odbić na grze. A druga sprawa, to BRAK obrony w naszej drużynie - co co robią Jop i Baszczyński, to po prostu przechodzi ludzkie pojęcie. Za dwa gole od Ekwadoru możemy właśnie tym panom podziękować - bramkarz nie miał szans, żeby bronić strzały do których dopuścili obrońcy.
1, czarne i białe szkiełka + worek gratów... ale chyba i tak nie umiem robić zdjęć...
6:0 dla Niemców
2:0 dla DE
I tego się najbardziej obawiam.Zamieszczone przez kami74
4:1 dla zachodnich sąsiadów
w 38 minucie Khan strzeli bramkę samobójczą![]()